dimarts, 19 de setembre del 2017

Dolors Bel: “És contradictori que el govern rebutgi la moció per crear la figura del voluntari esportiu i al mateix temps ens doni la raó”

La regidora socialista justifica el vot en contra de la modificació de la plurianualitat de la construcció de les piscines per la nefasta gestió d’aquest projecte, que no és el que Tortosa necessita, tal i com ha passat amb les obres del pont de l’Estat.

El ple del mes de setembre ha evidenciat la immobilitat del govern a l’hora d’aprovar les mocions presentades per l’oposició en no acceptar-ne cap. El paraules de la regidora Dolors Bel “la manera de governar de Bel no ha canviat en els darrers temps, que ja ve de l’anterior mandat, del de Convergència i Unió, i Tortosa no és de CiU. El govern de Junts X NO continua entestat en aquesta postura, la ciutat està com està: bruta, fosca i mancada de manteniment i no volen reconèixer que es troba immersa en un estat d’aturada general per la seva actitud negativa.”

En aquest sentit el govern va rebutjar aprovar la creació de la figura del voluntari esportiu per esdeveniments com els CSIT World Games de 2019 argumentant que ja ho estaven treballant. La regidora Dolors Bel va lamentar el vot en contra i l’actitud del govern dient que “és contradictori que ens donen la raó a la nostra proposta però ens la voten en contra perquè ja ho estan fent. Creiem que votant a favor estan refermant en el plenari una bona proposta d’interès per a la ciutat"

Bel també va lamentar la manca de sensibilitat del govern envers l’espai públic en no acceptar la proposta de reordenació d’aquest en l’eix comercial entre el carrer Cervantes i la plaça d’Agustí Querol, per garantir la convivència entre comerços, bars i vianants. “Si vostès han enretirat els bancs d’aquestes zones perquè algú els ho ha demanat és que tenen un problema i no l’han resolt degudament i amb aquesta proposta tenien l’oportunitat de fer-ho” va manifestar la regidora socialista. “L’espai públic ha de ser de tots i totes, inclusiu, democràtic i ha de garantir la convivència, proporcionant els mitjans adequats per al desenvolupament quotidià dels ciutadans d'una forma estructurada i fluida” ha reblat la regidora.


No és el projecte de piscines que necessita Tortosa

En altre ordre de punts, el grup socialista va mantenir la seva postura envers la construcció de les piscines votant en contra de la modificació de la plurianualitat. Segons Dolors Bel “el PSC sempre hem denunciat el desgavell en la gestió de la construcció d’aquest complex esportiu, al que s’ha arribat després d’un llarg procediment ple despropòsits, que no s’està resolent degudament i que evidencia, una vegada més, la manca de credibilitat i de resolució del govern en temes com aquest o les obres del Pont de l’Estat”.


Aprovada per unanimitat la moció institucional presentada a instància del PSC

Com a únic punt favorable, el PSC s’ha congratulat per l’aprovació per unanimitat de la moció de rebuig als atemptats del 17 d’agost a Barcelona i Cambrils, i de reconeixement a la tasca feta pels cossos policials i d’emergències, que el grup socialista va instar a que fos debatuda com a moció institucional formulada per tots els grups del consistori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada