dimarts, 31 d’octubre del 2017

El PSC de Tortosa presenta dos mocions sobre l’espai públic al pròxim ple

El PSC de Tortosa ha presentat les dues mocions que portarà al pròxim ple municipal sobre l’espai públic, d’una banda per crear més espais d’ombra durant l’estiu i de l’altra banda per consicienciar sobre el civisme i la neteja a la ciutat.

La primera moció proposa la instal·lació d’umbracles a aquests espais de manera que ofereixin més espais d’ombres durant l’estiu. “Moltes persones se’ns han adreçat per explicar-nos que no poden sortir al carrer ja que no troben prou refugi a l’ombra en determinats espais com el pas entre l’estació i el carrer Ronda Docks o la plaça Francesc Macià a Ferreries” ha exposat el portaveu socialista, Enric Roig. Es tractarien de instal·lacions lleugeres que estèticament donen personalitat als espais on s’instal·len i a ells es poden fer activitats lúdiques o artístiques.

La segona moció pretén mostrar a la ciutadania a través d’una campanya la quantia de diners que es destina al manteniment de la ciutat i els efectes econòmics que té el no ser respestuós amb l’espai públics. Per exemple, podria informar sobre el cost d’un contenidor nou en el cas que es trenqui, sobre el cost de la recollida d’excrements dels animals, el cost de substituir una paperera trencada, una planta arrencada, el de netejar les pintades de les parets o el de reposar un punt de llum, entre d’altres” ha dit el regidor.

Els socialistes anuncien propostes per al pressupost 2018

D’altra banda el grup socialista ja ha anunciat que està treballant en les propostes per al pressupost municipal de 2018. Les han definit com uns pressupostos “que aposten per l’ocupació, la promoció econòmica i la justícia social. Propostes per evitar un pressupost que sigui un clar reflexe de les obres fallides del govern de Bel”.

Publicat el dimarts 31 d'octubre de 2017 a imaginaradio.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada