dimarts, 16 de gener del 2018

El PSC de Tortosa considera que les obres del pont de l’Estat s’haurien d’haver tornat a licitar

El PSC de Tortosa ha denunciat també el sobrecost de les obres del Pont de l’Estat. Afegeixen però que no es va justificar en cap moment amb els corresponents modificacions de projecte. El portaveu socialista, Enric Roig, ha manifestat que “era una obra que feia falta per arranjar el pas de vianants però que ha estat desmesurada en la seva magnitud i inversió, com s’ha acabat demostrant”.

Roig ha explicat que l’equip de govern va fer modificacions pressupostàries que no es van acompanyar de les corresponents esmenes a la planificació de l’obra. Roig ha dit que al passar del 20% del pressupost inicial, tot el projecte s’hauria d’haver reescrit i tornar a licitar. “El projecte no està ben fet i ha hagut una mala gestió i nosaltres vam demanar responsabilitats polítiques des de l’inici de l’obra quan es va veure que la solvència econòmica de l’empresa a la qual es va adjudicar no era suficient” ha expressat Roig.

Per als socialistes aquest no ha estat l’únic mal de cap per les obres del pont, sinó també diuen que ha ocasionat molèsties a veïns i comerciants, que no s’ha resolt la mobilitat de vehicles, que es perillós per les bicicletes o que ha malmès alguns dels elements arquitectònics característics del pont. Roig també ha denunciat que una de les empreses de pintura no ha cobrat factures entorn els 6.000€.

Publicat el dimarts 16 de gener de 2018 a imaginaradio.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada