dijous, 30 de setembre del 2021

El PSC introduirà en la proposta d’aprovació del pressupost 2021 la construccio d’un nou hospital a les Terres de l’Ebre

Joaquim Paladella “des del PSC reclamem a la Generalitat que en el pressupost del 2021 inclogui la partida pressupostaria que faci realitat la construcció del nou hospital. En aquest sentit demanen a la CUP i En Comú Podem amb els quals van presentar una Proposta de Resolució que facin el mateix perquè aquesta proposta tiri endavant. Així mateix demanem a l’ajuntament de Tortosa què faci una posta decidida pel nou hospital i cedeixi els terrenys adequats per a la construcció del mateix en una ubicació adient que tingui bona accessibilitat, unes condicions òptimes de mobilitat i amb espai suficient per aparcament. ”

Aquestes setmanes estem assistint a les reaccions del conjunt de la societat civil, els agents econòmics i socials i els col·legis professionals, en el sentit que reclamen la construcció de l’Hospital i no l’ampliació del mateix que en res soluciona els diferents problemes de l’actual, ja que s’ha quedat obsolet després de prop de 50 anys de la seva construcció, i que hipotecaria el futur de l’assistència sanitària.

“Malauradament declaracions de dirigents d’ERC del territori continuen negant aquesta realitat. Declaracions que donen molt que desitjar del qui les diu en el sentit que si no s’amplia, perdrem la partida pressupostària que ho contempla, un despropòsit que en mans de qui les pronuncia diu molt, ja que estem davant de l’aprovació d’un nou pressupost de la Generalitat que ha de contemplar la construcció del nou i no l’ampliació”. Manel de la Vega 1er. Secretari del PSC de l’Ebre.

A hores d’ara la postura erràtica de JuntsxCat de les Terres de l’Ebre què és qui ara dirigeix el departament de salut, en el sentit de què està avaluant si tira endavant el projecte d’ampliació de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC) que havia presentat l’exconsellera Alba Vergés, o bé si és necessari construir un nou hospital, en res beneficia l’aposta del conjunt del territori que reclama la construcció d’un de nou.

“El PSC ja vam anunciar arran del resultat electoral, que ens ha donat el suport majoritari a Catalunya, que la nova composició del parlament donaria per a pactes en defensa del territori, i és en lo estem treballant per fer possible la construcció del nou hospital de referència a les Terres de l’Ebre, tot i les reticències d’ERC I JuntsxCat obstinats en no acceptar la realitat de què l’ampliació ens hipotecarà el creixement de noves especialitats donat que no atén a cap exigència ni criteri sanitari, de funcionalitat, ni d’optimització”. Acaba dient Joaquim Paladella.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada