dissabte, 27 de maig del 2023

L'atleta tortosí Yassine Ouhdadi guanya de nou la XIV Cursa Liberty de Madrid

Yassine Ouhdadi va creuar en primer lloc la meta en la XIV Cursa Liberty de Madrid. Per segon any consecutiu l’atleta d’origen marroquí de 28 anys, resident des del 2002 a Tortosa, va aconseguir el triomf en aquesta prova, en aquesta ocasió aturant el crono amb 30.34, millorant substancialment els 31.48 de l’any passat.

Celebrat en aquesta ocasió sota el lema “La carrera de tots”, l’esdeveniment va reunir més de 6.000 esportistes olímpics i paralímpics, corredors populars i grans referents de l’atletisme com Martín Fiz i Abel Antón, tots amb un únic propòsit: visibilitzar la discapacitat i fomentar la inclusió.