dijous, 18 d’abril del 2024

18A · Dia Internacional dels Monuments i Llocs

Avui Dia Internacional dels #Monuments i Llocs passegem pel ric #Patrimoni Cultural de #Tortosa, descobrim el nostre passat, #Cultura i #Història a través dels molts elements patrimonials que la conformen
#TortosaCultura #TerresdelEbre

Des del 1984 se celebra cada 18 d'abril el Dia Internacional dels Monuments i Llocs, una efemèride impulsada pel Consell Internacional de Monuments i Llocs (ICOMOS), juntament amb l'aprovació de la UNESCO.

El Dia Internacional dels Monuments i Llocs, busca sensibilitzar i donar a conèixer a totes les persones la riquesa que posseeix la humanitat quant a patrimonis històrics i fomentar-ne la conservació i protecció.

Des de la seva primera celebració oficial el 2001, amb el lema “Salvar els nostres pobles històrics”, s'han organitzat diverses activitats educatives i de conscienciació. Institucions culturals, turístiques, històriques i educatives, sota l'auspici d'UNESCO i ICOMOS, duen a terme esdeveniments com ara conferències, exposicions, visites guiades i tallers. Aquestes activitats estan dissenyades per fomentar l'apreciació del patrimoni cultural, incentivar la participació comunitària en la preservació i destacar la diversitat del patrimoni mundial.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada