dijous, 2 de novembre del 2023

L'art del Tango arriba a la Sala Arts


Marcelo Mercadante i Gustavo Battaglia ens traslladen a Argentina per gaudir de l'Art del Tango, l'espectacle que no us podeu perdre dissabte 4/11  a les 20 h a la Sala Arts de #Tortosa


L'univers del tango habita dins el bandoneó de Marcelo Mercadante. Un univers on també s'aixopluga el gust pel folklore, el jazz, el flamenc i totes aquelles sonoritats tradicionals i contemporànies amb què mestres com Astor Piazzolla i Dino Saluzzi han creat escola i obert camins.

La trajectòria de Marcelo Mercadante té una singularitat que ho identifica, el seu gust eclèctic per la música dóna a les seves composicions una visió nova.

Posseïdor d'una base sòlida, va cursar estudis amb Rodolfo Mederos, el mestre mateix el va introduir en un món encara més complex com és l'harmonia i l'orquestració. Més tard van arribar Néstor Marconi, Julio Pane i Juan José Mosalini. Està establert a Espanya des del 1992, des d'aleshores no ha parat d'involucrar-se en projectes, propis i aliens.

Resident a Barcelona des de 1994, Gustavo Battaglia forma part de diverses agrupacions, entre les quals cal destacar el "Trío Argentino de Tango", amb Marcelo Mercadante al bandoneó i Andrés Serafini en baix elèctric, amb el qual grava dos discos.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada