divendres, 3 de juny del 2016

El PSC de Tortosa denuncia el mal estat del cementeri municipal

Escales de ferro poc accessibles al tipus de persones que solen acudir a aquest equipament, estris inadequats per netejar les làpides o la manca d'un elevador de taüts són, per al grup municipal del PSC, algunes de les mancances més importants que té a hores d'ara el cementeri de Tortosa. Dilluns presentaran una moció al ple, per reclamar-ne la millora.

El portaveu socialista, Enric Roig, lamenta el mal estat del cementeri, especialment quan els ciutadans paguen taxes que han d'anar destinades al manteniment, però no s'hi acaben reinvertint, denuncia. Pel que fa a l'elevador existent, Roig sosté que "l'Ajuntament en va comprar un de segona mà i en algunes ocasions no es fa servir, obligant als mateixos familiars a donar un cop de mà als treballadors municipals per alçar els taüts als nínxols superiors".

Juntament amb aquesta moció, els socialistes en presentaran tres més: una reclamarà la cessió d'un espai a l'antiga estació del Carrilet perquè s'hi puga habilitar un casal de jubilats. Les dos restants volen una llei del Parlament per aprofitar els excedents alimentaris i que Tortosa se sume a la xarxa de ciutats lliures del tràfic de persones per a la prostitució.


Publicat a ebredigital i canal TE el dijous 2 de juny de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada