dilluns, 13 de juny del 2016

L’Assemblea de l’Agrupació Local de Tortosa del PSC aprova una proposta de resolució donant suport al programa electoral del Partit dels Socialistes per a Catalunya i les Terres de l’Ebre

Les eleccions del proper 26 de juny representen un gran repte per al país i per a les Terres de l’Ebre. El programa del PSC per a les nostres comarques vol fer créixer l’economia, crear ocupació i garantir la igualtat

El 20 de desembre de 2015 els i les socialistes ens presentàvem a les eleccions generals reclamant el canvi que fes possible solucionar la situació de crisi econòmica, social, política i territorial, avui, la necessitat d'aquest canvi s'ha tornat imperiosa. En aquest breu període de govern interí, hem pogut constatar, encara amb més claredat, que per tornar a les polítiques de progrés, de benestar i de qualitat de vida per a tothom cal substituir el PP de Rajoy. No ens podem permetre quatre anys més d'un govern profundament conservador i absolutament insensible als problemes de la ciutadania. Necessitem un govern amb les idees clares; capaç de fer front als problemes quan apareixen en lloc de deixar-los créixer; un govern que aporti una solució real i possible per a la situació a Catalunya i a les Terres de l’Ebre; un govern que tingui com a prioritat els treballadors i les treballadores, els i les joves, les dones i les famílies que pitjor ho estan passant amb la crisi i que doni resposta als seus problemes i necessitats des dels valors de l'esquerra i el progressisme.

Per aquest motiu l’Assemblea de l’Agrupació Local de Tortosa, celebrada el passat 9 de juny,va aprovar mostrar el seu suport al programa electoral del Partit dels Socialistes per a Catalunya i les Terres de l’Ebre de cara a les properes eleccions del 26 de juny. “Perquè es tracta d’un programa en el que els i les socialistes proposem solucions. Solucions per combatre les conseqüències de les polítiques econòmiques de Mariano Rajoy. Solucions per millorar el model territorial i l’encaix de Catalunya a Espanya a través del diàleg. Solucions per sortir de la crisi sense que ningú quedi enrere i per combatre la desigualtat. Propostes per protegir els drets de la ciutadania. Propostes per reforçar la qualitat de la nostra democràcia i fer front a la xacra de la corrupció. En definitiva, un programa per a una Espanya, una Catalunya i unes Terres de l’Ebre més justes. Sí, un sí pel canvi.

Aquestes són les 10 propostes que recull el programa electoral del PSC pel futur de les nostres terres:
  1. Apostar per donar un impuls al sector energètic, especialment en energies renovables.
  2. Cal completar el traçat de l'A-7 entre La Jana i L'Hospitalet de l'Infant i resoldre la sinistralitat de la N-340, entre d’altres, alliberant de peatges a l’AP-7 en el tram ebrenc.
  3. Apostar per desdoblar el traçat de l'N-420 des d'Alcanyís fins a la C-12.
  4. Completar la construcció del corredor ferroviari del Mediterrani.
  5. Cal lligar l'impuls als equipaments i les infraestructures amb l'aposta per la recerca i el coneixement.
  6. Continuar la xarxa de vies verdes i camins naturals i rebutjar la proposta de convertir el Parc Natural dels Ports en parc nacional que perjudicaria usos i equipaments actuals i futurs.
  7. Reafirmar la posició de cruïlla entre els territoris de l'antiga Corona d'Aragó en matèria de medi ambient i turisme gràcies a organismes com la Mancomunitat de la Taula del Sénia.
  8. Apostar en inversions per protegir el Delta de l'Ebre i modificarem el Projecte de Pla de Conca des del consens garantint cabals ecològics.
  9. Finalitzar les obres de l'anomenat Pla de Restitució de l’embassament de Flix.
  10. Recuperar els ajuts per continuar la restauració de la Catedral de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada