dilluns, 23 d’octubre del 2023

16a edició dels Premis de Qualitat a l'Arquitectura Ebrenca

L’Associació Amics i Amigues de l’Ebre i els col·legis professionals d’Arquitectes de la Demarcació de l’Ebre (COAC Ebre) i d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de les Terres de l’Ebre convoquen la 16a edició dels Premis de Qualitat a l’Arquitectura Ebrenca, en el marc dels 21rs Premis de Qualitat Ebrenca.

Els Premis de Qualitat a l’Arquitectura Ebrenca, que tenen caràcter bianual, volen reconèixer la qualitat de les intervencions arquitectòniques que s’han dut a terme en l’àmbit de les quatre comarques ebrenques en els darrers dos anys.

Les obres i intervencions arquitectòniques que es podran presentar a concurs han d’haver estat realitzades en l'àmbit d'aquestes quatre comarques, i la seua execució compresa entre l’1 de gener de 2021 i el 31 de desembre de 2022.

Per participar-hi és imprescindible que en l’execució de les obres hagin intervingut conjuntament arquitectes i arquitectes tècnics, i que el projecte tècnic de l’obra presentada hagi estat visat en els respectius col·legis professionals o s’hagi executat per encàrrec de l’administració pública.

Podeu consultar les bases del concurs a 

https://www.arquitectes.cat/ca/noticia/premis-de-qualitat-arquitectura-ebrenca-2023

La data final per la presentació de les propostes serà el divendres 17 de novembre de 2023 fins a les 14.00 h.

El lliurament dels diplomes de Qualitat Ebrenca tindrà lloc en el decurs de la Trobada anual de l’Associació Amics i Amigues de l’Ebre, que se celebrarà el dissabte 2 de desembre de 2023.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada