dissabte, 28 d’octubre del 2023

Sinergies entre tres entitats de cara a la 16a edició dels Premis de Qualitat a l’Arquitectura Ebrenca

 


Comparteixo l'article publicat a @ebredigital sobre els 16ens Premis de Qualitat a l’Arquitectura Ebrenca

"Sinergies entre 3 entitats de cara a la 16a edició dels Premis de Qualitat a l’Arquitectura Ebrenca"
#coac #amicsiamiguesdelebre #coacebre #catte


Amics i Amigues de l’Ebre, la Demarcació de l’Ebre del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de les Terres de l’Ebre volen reconèixer la qualitat de les intervencions arquitectòniques dutes a terme a les Terres de l’Ebre

L’Associació Amics i Amigues de l’Ebre, la Demarcació de l’Ebre del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de les Terres de l’Ebre han convocat la 16a edició dels Premis de Qualitat a l’Arquitectura Ebrenca, en el marc dels 21ens Premis de Qualitat Ebrenca que organitza l’Associació Amics i Amigues de l’Ebre, on es vol reconèixer la qualitat de les intervencions arquitectòniques que s’han dut a terme entre l’1 de gener de 2021 i el 31 de desembre de 2022 en l’àmbit de les quatre comarques ebrenques.

Les obres presentades poden ser a proposta dels interessats o promotors de l’obra o per part dels diferents col·legiats, i poden optar a diferents modalitats que són obra nova, rehabilitació i restauració, espai urbà i paisatgisme o arquitectura efímera i interiorisme. El jurat valorarà les intervencions, i proposarà les que seran guardonades en cadascuna de les modalitats.

Cal destacar que esta nova edició compta com a novetat amb la disciplina d’arquitectura efímera, entenent aquesta com el disseny i construcció d’edificacions o estructures amb una finalitat i durada determinada, com ara festivals, escenografies, exposicions, etc. pel que acabaran desapareixent.

La data final per la presentació de les propostes serà el divendres 17 de novembre de 2023. El lliurament dels diplomes de Qualitat Ebrenca tindrà lloc en el decurs de la Trobada anual de l’Associació Amics i Amigues de l’Ebre, que se celebrarà el dissabte 2 de desembre de 2023.

Les entitats convocants dels premis s’han mostrat molt satisfetes de poder tornar a convocar aquests guardons bianuals, que suposen un reconeixement a la tasca dels professionals que intervenen en els diferents processos d’una intervenció arquitectònica, i que són un important aparador de la qualitat i el nivell d’estes intervencions a les Terres de l’Ebre que és just i necessari mostrar i reivindicar.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada