Qui sóc?

Sóc un tortosí més, orgullós d'haver nascut a Tortosa, ciutat per la qual sento verdadera passió i de la que n'estic enamorat i on vaig néixer, un calorós mes de juliol de 1961, en una vivenda del terrat número 13 del carrer Croera davant de la Catedral, al bell mig del barrí Antic.

Comparteixo la meua vida, des de fa vint-i-sis anys, amb Pili, professora de l’Institut Cristòfol Despuig, i amb els nostres tres fills, Anna, que ha estudiat Ciències Polítiques a la UPF, Joan, que estudia Enginyeria de la Construcció a la UPC i Pau, que estudia Dret i Relacions Laborals també a la UPF.

Sóc fill de pares treballadors, dependents de botiga de roba, i net de mecànic i de fuster; els meus dos germans i jo vàrem haver de patir, de molt menuts, la pèrdua de la nostra mare a causa d'un càncer de mama. Vaig estudiar a les Escoles de Remolins, al Col·legi de Sant Josep i a l’Institut Joaquín Bau i ho vaig compaginar amb els estudis oficials de dibuix i gravat a l'Escola d'Art i Oficis de Tortosa.
He participat activament des de jove en el teixit associatiu a Tortosa: al Club Jovenívol Sant Francesc; com a secretari del Patronat Escolar Obrer de la Sagrada Família; com a monitor del lleure i de colònies, organitzant les primeres colònies d'estiu municipals desprès de la guerra civil a Tortosa; i membre del Moviment d’Universitaris i Estudiants Cristians (MUEC).

Sóc arquitecte per l'Escola Tècnica de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya, estudis que vaig haver de compaginar amb el treball de delineació a despatxos professionals, classes particulars i treballs al camp als estius per ajudar al meu pare a costejar la meua formació. El meu projecte final de carrera va ser el Projecte del Centre Cívic al Parc del Països Catalans, a la Raval de Sant Llàtzer de Tortosa, que va ser becat per l’Ajuntament Tortosa.

He compaginat l’activitat d'Arquitectura com a professional lliberal amb el meu treball a l'Administració Pública Local, per la qual sento un profund respecte i passió, pel servei públic que dóna a la ciutadania.

Des de 1989 sóc treballador del sector públic a l'Ajuntament de Tortosa, on he desenvolupat les meus tasques com a cap de servei en diverses àrees de responsabilitat municipals, d’entre les quals he estat director de l'Escola Taller Sant Joan, i impulsor del Centre de Formació Ocupacional (CFO) de Tortosa; secretari Executiu de Fira Tortosa; director de la Festa del Renaixement; i posseeixo la plaça de Coordinador de Planificació Econòmica de l'Ajuntament de Tortosa. També he desenvolupat tasques en l'àmbit de l'administració de la Generalitat de Catalunya com a director de l’IDECE, des d’on vaig exercir com a director tècnic del Festival del Riu. Des del febrer de 2007 fins el novembre de 2014 vaig ser arquitecte municipal de l'Ajuntament de Batea.Simpatitzant del PSC a Tortosa des de l’any 2004, i membre de Ciutadans pel Canvi fins la seua dissolució. Militant des del PSC de Tortosa des de 2006, secretari d’organització de l’Agrupació Local de Tortosa des de març de 2012, sóc regidor de l'Ajuntament de Tortosa en el Grup Municipal pel Partit Socialista de Catalunya (PSC) des del juny de 2012.

Simpatitzant del PSC a Tortosa des de l’any 2004, i membre de Ciutadans pel Canvi fins la seua dissolució. Militant des del PSC de Tortosa des de 2006, secretari d’organització de l’Agrupació Local de Tortosa des de març de 2012, sóc regidor de l'Ajuntament de Tortosa en el Grup Municipal pel Partit Socialista de Catalunya (PSC) des del juny de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada