dijous, 7 de setembre del 2017

El PSC de Tortosa presenta 43 propostes a les ordenances fiscals del 2018

El PSC de Tortosa ha presentat 43 propostes a les ordenances reguladores d’impostos, taxes i preus públics per a l’any 2018. De fet el portaveu del partit, Enric Roig, ha informat que es tracta de les mateixes propostes que ja van presentar l’any passat. “Les propostes s’han presentat al llarg del mandat en forma d’al·legacions, propostes o mocions però el resultat ha estat sempre nul” ha explicat Roig, qui assegura que la resposta per part del govern sempre ha estat “que ara no toca, s’arriba tard o no són legals”.

Segons els socialistes es van assabentar a la comissió informativa del passat dimarts que les propostes es podien presentar abans d’aquest mateix divendres. “En tres dies hem revisat les propostes de l’any passat i hem presentat les mateixes, entenent que el govern municipal ha tingut un any per estudiar les propostes” ha expressat Roig. Entre les 43 propostes s’incideix, un cop més, en el reciclatge per aconseguir que qui més recicla, menys pagui. “Ara que el govern fa el contracte de residus, lligat al contracte de la neteja viaria, entenem que és el millor moment per tirar-ho endavant” ha expressat Roig.

Entre la resta de propostes també s’hi troba l’ampliació de la bonificació del 95% de l’IBI aquells que desenvolupin activitats econòmiques declarades d’interès municipal pel foment de l’ocupació, rebaixar el preu públic dels espais d’expositors a l’Expoebre, bonificar d’1/7 part de la taxa als habitatges amb guals afectats per talls de trànsit en fires de dissabtes a dilluns o oferir aparcaments municipals d’algunes places gratuïts durant la primera hora d’estacionament durant la campanya comercial de Nadal, entre altres propostes.

Publicat el dijous 7 de setembre de 2017 a imaginaradio.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada