dimarts, 18 d’octubre del 2022

Enric Roig renuncia a l’acta de regidor del PSC a Tortosa

Enric Roig ha fet el que pas que havia anunciat el passat mes de juny, renunciant a l’acta de regidor del PSC a l’Ajuntament de Tortosa segons ha pogut saber el setmanarilebre.cat de fonts del mateix partit.

Després de quatre mesos, i havent confirmat també que no es presentararia com a candidat a l’alcalde de Tortosa en les eleccions de l’any 2023, es produeix la notícia que alguns havien especulat que no s’acabaria produint. La crisi entre Roig el PSC es va atribuir en aquell momentper la polèmica al voltant de l’hospital. La primera conseqüència de la crisi socialista va ser que Dolors Bel va passar a ser la portaveu municipal del PSC a l’ajuntament tortosí. Per ordre de llista li tocaria o ocupar la vacant de Roig a Consol Cordero, activista membre del Corembe- i, a partir d’aquí, serà necessària una reconfiguració del cartipàs municipal, d’acord amb Junts per Tortosa.

Enric Roig ha destacat durant aquest període per un intens treball a les àrees d’Urbanisme i Cultura, i en especial per tot el que s’ha fet al voltant del paper de Tortosa com a Capital de la Cultura Catalana 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada