dijous, 16 de juny del 2016

Sis alumnes dels instituts Joaquín Bau, Deltebre i Roquetes, finalistes dels XI Premis Comarcals de Recerca

El veredicte del jurat i el lliurament de premis Pare Romanyà i Federico Pastor tindrà lloc el 21 de juny en un acte obert al públic
 
ImatgeQuatre treballs presentats per alumnes de l'INS Joaquín Bau i dos més de l'INS Deltebre i l'INS Roquetes són els finalistes dels XI Premis Comarcals de Recerca, que convoca anualment el Consell Comarcal del Baix Ebre per promoure la investigació entre els alumnes dels instituts de batxillerat de la comarca.
El dia 21 de juny, a les 19 hores, en un acte obert al públic que tindrà lloc a la sala d'actes del Consell Comarcal, els sis alumnes finalistes disposaran de cinc minuts per exposar un resum del seu treball i, posteriorment, un cop puntuada cada intervenció per part del jurat, es donarà a conèixer el veredicte i es procedirà al lliurament dels dos premis.

Al premi Pare Romanyà, circumscrit a l'àmbit científic i tecnològic, les tres obres finalistes són: 'Netbot: Prototip d'un robot de telepresència', de l'INS Deltebre; i 'Disseny i construcció de ponts. Els ponts de Tortosa' i 'De la font a l'aixeta', ambdós de l'INS Joaquín Bau.

Pel que fa al premi Federico Pastor, emmarcat en l'àmbit humanístic, social i artístic, els tres treballs finalistes són: '52x52' i 'Tortosa, un patrimoni per descobrir', de l'INS Joaquín Bau i 'Els Trasts de la muralla de Tortosa, al segle XVI' de l'INS Roquetes.

El jurat dels XI Premis Comarcals de Recerca està integrat pel vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, que actua com a president, els portaveus dels diferents grups polítics de la Corporació comarcal, el director de l'Arxiu Comarcal del Baix Ebre i els representants de les universitats URV, UNED i URL (Observatori de l'Ebre), de l'EAP Baix Ebre i de la FAPAC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada