dimarts, 29 de setembre del 2020

Els socialistes ebrencs denuncien la mala gestió de la generalitat amb els ajuts dels aiguats dels 2018

TERRES DE L'EBRE // Fa pocs mesos el Parlament de Catalunya va aprovar una proposta de Resolució, a instància del Grup Parlamentari Socialista, instant al Govern a fer efectiu el pagament dels ajuts que corresponen als municipis afectats pels aiguats de l'octubre de 2018, diners que va transferir el Govern d'Espanya a la Generalitat el desembre de 2019. La mateixa resolució demanava a la Generalitat que complementés amb fons propis el 50% restant.


Els socialistes ebrencs lamenten que els fons proveïts amb la transferència que va fer l'Estat, corresponent al 50% de l'import dels danys, no s'haja exhaurit totalment. Este fet comporta que els fons no gastats s'hagen de retornar, i no es poden permetre perdre més recursos. El PSC demana al Govern de la Generalitat que rectifique la seua postura, i que tal com reclamava la resolució aprovada el 13 de juliol, faça efectiu el pagament dels ajuts, a cada municipi afectat pels aiguats, amb l'import inicialment previst en el Conveni signat amb el Govern d'Espanya i que es complemente amb fons propis el 50% restant.

Des del partit han manifestat: "Reiterem un cop més el fet que la Generalitat ens menysté com a territori, i aquest fet no fa més que corroborar un cop més la desídia que estem patint les Terres de l'Ebre durant l'última dècada".

Publicat el dimarts 29 de setembre de 2020 a Setmanari l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada