dijous, 28 de gener del 2021

‘Compto que a l’estiu les obres de la plaça de la Catedral estaran acabades’

El primer tinent d’alcalde de Tortosa, Enric Roig, ha afirmat que les obres de la nova plaça de la Catedral avancen a bon ritme. El regidor d’Urbanisme ha afegit que ara l’Ajuntament es reunirà amb l’empresa que executa els treballs, que havien d’estar finalitzats durant el mes de març, per definir un nou calendari. Roig ha assenyalat que la previsió és tenir la plaça enllestida abans del proper estiu. “Veurem com acabem d’ajustar-ho, però jo estic content perquè van a bon ritme i penso que l’obra ha agafat una bona empenta”, ha valorat Roig durant una entrevista a Canal 21 Ebre. “Evidentment, abans de mitan d’any estaran acabades. Jo compto que a l’estiu ja puguen estar acabades”, ha calculat.

D’altra banda, Roig s’ha referit a la situació de les obres de la plaça de l’Ajuntament, un cop que el govern municipal ha decidit que la font serà traslladada al parc municipal Teodor González. El primer tinent d’alcalde ha afegit que la reubicació de la font s’emmarcarà en la reforma del passeig central del parc. “Hi ha havia diverses opcions, unes quantes rotondes, però el que farem al passeig central del parc serà una gran intervenció de millora. Ara remodelem els dos parcs infantils, i amb un nou concurs de jardineria que està a punt de sortir hi haurà una peça llarga en què, amb un nou parterre, serà la posada en escena d’esta gran millora que estem intentant dur a terme al voltant del parc municipal i que penso que és important”, ha anunciat.

Roig, qui ha detallat bona part dels actes previstos amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana, ha assenyalat que la nova plaça de la Catedral i la renovada plaça de l’Ajuntament es convertiran en nous escenaris a l’aire lliure. I és que la situació de pandèmia obliga a buscar nous espais i traure la cultura al carrer, fora de l’auditori Felip Pedrell. De fet, Roig ha apuntat que també preveuen activitats culturals a la part exterior del mateix auditori. El primer tinent d’alcalde, a més, també ha confirmat que la voluntat és fer enguany les obres de millora del Felip Pedrell.

https://www.marfanta.com/2021/01/28/roig-compto-que-a-lestiu-les-obres-de-la-placa-de-la-catedral-estaran-acabades/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada