dimecres, 17 de febrer del 2021

1.834 Gràcies, Tortosa!

El resultat de les eleccions al Parlament de Catalunya celebrades diumenge 14 de febrer ha deixat palès que el PSC som el primer partit a Catalunya, amb gairebé 653.000 vots el que ens situa com a primera força política, gràcies a la confiança d’uns catalans i catalanes que volen un canvi, que volen un govern que governi per a totes i tots per igual.

El PSC ha estat l’únic partit que ha incrementat el nombre de vots respecte a les anteriors eleccions mentre que tots els partits de la resta de forces amb representació al parlament han baixat en nombre de vots.

A Tortosa els resultats també han seguit aquesta línia i som l’únic partit que incrementa el nombre de vots respecte als comicis de 2017, aconseguint 1.834 vots, el que suposa un increment del 64,5% del percentatge de vot. Hem d’estar molt satisfets dels resultats obtinguts tot i quedar situats en tercer lloc.

Aquest resultat és fruit de la feina que estem fent al capdavant del govern a Espanya i que denota el desencís de la ciutadania amb les promeses dels partits independentistes i amb els darrers deu anys de desgovern a Catalunya que ens han deixat estancats i que han deixat palès el desencontre entre els mateixos partits independentistes.
Els resultats de les eleccions ens deixen un panorama complicat que no preveu una fàcil solució, però passi el que passi natros continuarem treballant com ho estem fent, deixant-nos la pell per solucionar els problemes reals i el dia a dia de totes i tots els catalans i catalanes, de totes i tots els tortosins i tortosines. Volem continuar demostrant que la nostra prioritat és Tortosa.

Per últim, però el més important: volem expressar el nostre agraïment a la fidelitat de totes les veïnes i tots els veïns de Tortosa que novament ens heu fet confiança. Gràcies a tots i totes vosaltres tornem a millorar resultats a la ciutat en les darreres cites electorals.

1.834 Gràcies Tortosa per creure en el projecte socialista, ho hem fet!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada