divendres, 18 de febrer del 2022

La plaça 1 d'Octubre de Tortosa renova les voreres interiors en una actuació que incorporarà una vintena d'arbres nous

Els treballs permetran eixamplar alguns trams de vorera per facilitar el pas de les persones

L'Ajuntament de Tortosa està duent a terme la renovació de la plaça 1 d'Octubre, al barri de Ferreries. L'actuació té com a objectiu la renovació de les voreres interiors de la plaça amb la instal·lació d'un nou paviment. Així mateix, inclou la instal·lació de nous elements d'enllumenat amb tecnologia LED, que permetran millorar-ne l'eficiència i generaran un estalvi energètic. Les obres també inclouen l'habilitació de nous escocells i la incorporació de nou arbrat en un espai on fins ara no existia: en concret, 18 arbres que es disposaran al voltant de la plaça.

Els treballs suposaran poder ampliar la vorera més pròxima al carrer Alcanyís i, d'esta manera, facilitar que les persones puguen passar-hi amb major comoditat.


L'alcaldessa de Tortosa, ha explicat que esta actuació s'emmarca en el seguit d'actuacions de millora de la via pública que està duent a terme l'Ajuntament. En este sentit, ha recordat que en un sector molt pròxim actualment s'estan renovant les voreres dels carrers Amor i Pina i que, recentment, s'han fet diverses actuacions al barri de Ferreries, com per exemples les de la plaça Francesc Macià, els carrers Alcanyís i Alfara de Carles, les voreres exteriors de la mateixa plaça 1 d'Octubre o l'ampliació d'arbrat a diversos punts, entre els quals el parc de Lluís Companys. Així mateix, Roigé ha recordat que "les actuacions de millora de la via pública s'escampen per tots els barris i tots els pobles de Tortosa, de vegades amb grans actuacions i de vegades amb intervencions de més petit format, per tal de seguir fent que Tortosa siga una ciutat més amable per a les persones, més verda i més sostenible", ha dit.

El cost de la intervenció a la plaça 1 d'Octubre és de prop de 78.000 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada