dijous, 3 de desembre del 2015

Enric Roig situa el pressupost de CiU i ERC per a Tortosa en “mode silenci”

El portaveu socialista critica un model que no respon a les necessitats de Tortosa, insuficient en promoció econòmica, manteniment i atenció social i allunyat de la participació ciutadana.

El grup municipal Socialista a l’Ajuntament de Tortosa votarà avui en contra del projecte de pressupostos que el govern de CiU, amb el suport d’ERC, planteja per al 2016 a Tortosa. El portaveu socialista, Enric Roig, ha argumentat que el vot contrari es fa en base a cinc qüestions. S’han elaborat des de la prepotència sense comptar amb les aportacions de l’oposició; no incorporen ni una sola iniciativa de pressupostos participatius; no hi ha cap mesura per la reactivació econòmica i l’ocupació a la ciutat, són manifestament insuficients quant a despesa social i perquè no incidiran en la millora del manteniment de la via pública. 

Roig, a més, ha lamentat que el govern de Bel no hagi tingut en compte les aportacions que s’han fet a les ordenances fiscals en què els socialistes proposaven descomptes i rebaixes per a ciutadans en situació econòmica precària o en risc d’exclusió social o en les tarifes de transport urbà. “Ens trobem davant un model que no és el nostre”, ha reblat Roig que ha insistit que els comptes continuen fent cas omís al necessari manteniment de la ciutat “en un moment on és bàsic per la comerç i el turisme donar una bona imatge davant de la greu crisi econòmica que estem patint.” A banda, que també considera una pèrdua d’oportunitat i d’estar a l’altura, no apostar per uns pressupostos participatius com han fet en moltes de les ciutats i pobles de les Terres de l’Ebre. “Mentre altres es posen les piles i aposten per la necessària radicalitat democràtica, el govern de la nostra ciutat està en mode silenci, no dóna resposta ni a la Tortosa d’avui en dia ni a l’oposició ni a la ciutadania”.

Continua l’odissea per les piscines

L’edil socialista ha denunciat, a més, que tampoc no contemplen el projecte de les noves piscines. “El que va ser el gran engany el 2011 de Ferran Bel per guanyar les eleccions, cinc anys després continua igual, i dos anys després de dir que a finals del gener de 2014 hi hauria un projecte de piscines”.

Publicat a EbreExpres el dilluns 30 de novembre de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada