divendres, 12 de febrer del 2016

La campanya del PSC Xeic! Pos com continuen tenint Tortosa arriba ara al barri de Sant Llàtzer

Roig denuncia les deficiències d’un barri que ha vist incrementada la seva població amb gent jove i amb la presència de nous centres educatius

Els socialistes, continuant amb la línia endegada per traslladar la campanya del “Xeic! Pos com continuen tenint Tortosa!” als barris, han estat avui a Sant Llàtzer per denunciar i evidenciar la deixadesa que pateix aquest barri i per reclamar novament a l’Ajuntament mesures per un correcte manteniment de l’espai públic.

I ho han fet a l’avinguda Canigó, via d’accés als centres educatius, al Consell Comarcal i a la zona residencial més moderna, davant d’un pintada que denuncia la manca d’arbres en aquest indret molt transitat pels vianants “evidentment no està bé embrutar la ciutat amb pintades, però aquest “volem arbres” deixa patent el malestar dels ciutadans i ciutadanes davant la política del govern de CiU respecte a l’espai públic” ha manifestat Enric Roig, portaveu del grup municipal socialista, que ha volgut exposar que, degut a aquesta manca de previsió i planificació, la nova mesura del govern de plantar nous arbres a la ciutat suposarà una despesa addicional que no hauríem de suportar. “Saben quin cost té crear un nou escocell o obrir de nou un d’existent, fer el forat i plantar un nou arbre?” ha reblat l’edil.

Però, a més, Roig ha lamentat altres deficiències que ha fet arribar la ciutadania com ara paviments aixecats o sense panots, brutícia, pilones trencades o que han estat arrencades quan fa ben poc que s’han instal·lat, solars desatesos i plens de runes i brutícia, algun dels quals són veritables desguassos. “A més aquest barri pateix un problema important d’inundabilitat tant a la plaça de la Unió, com a la recentment creada plaça d’Àngel Acosta, que quan plou han d’aixecar les tapes del clavegueram per permetre la correcta evacuació de l’aigua” ha denunciat Roig.

Des del PSC s’ha aprofitat també per reclamar de nou una solució a l’antiga escola municipal de cuina, “un espai actualment abandonat, l’entorn del qual és pèssim, i que ja vam reclamar a una moció que es recuperés i arrangés per ser utilitzat com a centre cívic per al barri i cedir el seu ús a diverses associacions” ha apuntat Roig. Finalment, ha reclamat a l’Ajuntament que es resolgui el tema de la circulació a l’avinguda Canigó i al carrer Barcelona i per tal de reordenar el trànsit i millorar les voreres d’aquest últim que actualment són molt estretes i dificulten la mobilitat.

El portaveu socialista ha assenyalat que els socialistes insistiran tot el que faci falta perquè el govern aposti de manera ferma i decidida pel manteniment ja que “les úniques accions del govern es basen, com van anunciar ahir en el tema dels animals de companyia, en imposar sancions però no en resoldre el tema de manera contundent. No es pot anar improvisant i cal un pla de manteniment de la via pública de forma urgent”. En aquest sentit, ha demanat també una zona d’esbarjo canina per aquest barri, com les que hi ha a Remolins i Ferreries.

Roig ha exposat que la campanya del Xeic continuarà visitant altres barris de la ciutat, ja que, a més, de denunciar la deixadesa i reclamar que s’incrementin els recursos per al manteniment a la ciutat, els socialistes també volen ajudar a conscienciar la ciutadania sobre la cura i el manteniment de la nostra ciutat “i en aquest sentit agraïm el fet de que les associacions de veïns ens donin la raó”.

La ciutadania pot fer arribar les seves opinions i queixes al web del Xeic Tortosa i també es disposa d’una pàgina al Facebook i un compte al Twitter i Instragram. També s’estan recollint signatures a través de la plataformawww.change.org

El govern enganya novament a la ciutadania en manifestar que no tenen intenció de fer el desdoblament de la C-12

A més, el portaveu del PSC, Enric Roig, ha volgut fer una referència a les declaracions del Sr. Raül Font, Secretari d’Infraestructures i Mobilitat respecte a que no tenen intenció de fer el desdoblament de la C-12, el que evidencia unnou engany de CiU a la ciutadania, "natros sempre hem estat convençuts de que aquest projecte no es faria, però no es pot intentar guanyar les eleccions amb falses promeses” ha reblat Roig, que ha lamentat també el fet de l’opacitat al voltant del desplegament de l’A-7. “El que ha de fer el govern és una discriminació positiva d’un territori gran amb poca població i que sempre hem estat abandonats pels governs de CiU, en els darrers anys amb el suport d’ERC i ara amb JxSi”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada