dilluns, 6 d’agost del 2018

Roig: “Gent jove de Tortosa, i en especial els i les que participeu a les Penyes, des del PSC tenim propostes per a vatros”


El PSC aposta fermament pels joves i presenta un vídeo de suport als joves centrat en les festes i en les penyes

El grup municipal del PSC ha presentat un vídeo, sota el títol “Joves de Tortosa, el PSC tenim propostes per a vatros” en el que el candidat a l’alcaldia i portaveu del grup municipal, Enric Roig, mostra la seva aposta pels joves i el seu suport, especialment pel que fa a les penyes i les festes.

“Sense els joves tortosins i tortosines les festes no serien el mateix. Sou l’algaravia de la Festa del Renaixement i sou les Penyes de la Cinta.” Amb aquestes paraules Roig vol deixar clar a la gent jove de Tortosa, i en especial als que pertanyen a les Penyes, que “des del PSC tenim propostes per a vatros i us volem donar l’espai que us mereixeu. Creiem que les penyes i la joventut han de tenir un paper destacat a l’hora de programar les festes”

El PSC té molt clara la seva aposta pel jovent i està convençut que la nostra ciutat tindrà futur sempre que els seus més grans valors, els joves, s'impliquin en aquest futur. Per això cal tractar-los com mereixen. “Ens proposem retenir tot el talent que generem i atreure aquell altre que vulgui compartir amb nosaltres un futur. La Tortosa del futur és la Tortosa dels nostres joves” ha assegurat el portaveu socialista.

Hem de treballar pels problemes dels més joves, pel que reclamen, pel que proposen, pel que volen, pel que els farà sentir-se a gust i orgullosos de la seva ciutat. Volem parlar i treballar amb ells, d’ells i per ells. “Apostem per una ciutat referent per a la joventut, perquè són els nostres joves el que tenen la clau del futur. Perquè Tortosa som tots. Perquè Tortosa són els joves, sobre tot” ha reblat Roig.

“L’oci i el treball digne per als nostres joves de Tortosa han estat i seran sempre la nostra prioritat.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada