dijous, 31 de desembre del 2020

A la venda, les entrades per a l'espectacle de Buhos a Tortosa

El concert, el 29 de gener, serà un dels primers actes inclosos en la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021

La web del Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa (www.teatreauditoritortosa.cat) ja ha activat la venda d'entrades per poder veure un dels primers esdeveniments culturals que acollirà durant l'any que comença: l'espectacle 'Teràpia col·lectiva', que té com a protagonistes el grup musical Buhos. 

Buhos és reinventen i presenten una obra musical inèdita que et convida a un procés de treball interior i d'evolució personal. Un mètode curatiu de l'ànima a través de la sàtira, la reflexió, la crítica sense embuts i, sobretot, l'humor. Un espectacle catàrtic on els flamants i esperats nous temes de Buhos i els seus grans èxits prenen noves dimensions sota la direcció, mestratge i sovoire faire únics de l'Albert Pla.

Ideal per a tothom que senti que vivim temps grisos, els Buhos comparteixen vivències a tot color amb la vocació de fer d'aquest tractament un d'infal·lible per a la teva felicitat, mentrestant assisteixes en exclusiva a la preestrena del seu nou disc El dia de la Victòria.



L'espectacle tindrà lloc el 29 de gener, a partir de les 20.30 h, i serà un dels primers actes inclosos dins de la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021. Les entrades tenen un preu de 15 euros (platea), 10 (amfiteatre)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada