dimarts, 4 de juliol del 2023

Carta a la militància del 1r Secretari de l'Agrupació Local de Tortosa del PSC

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

Dijous vinent a la nit es dona el tret de sortida a la campanya de les Eleccions Generals de diumenge 23 de juliol que el nostre president Pedro Sánchez, en un gest de valentia política que l’honora, de gran estratega i audàcia política, va convocar es un moment clau. 

I es que estem davant d’uns comicis especialment importants en els que hem de treballar al màxim per revalidar una victòria dels i les socialistes, que ens permeti continuar aplicant les polítiques actives de progrés del govern centrades en les persones, especialment davant de l’avenç dels partits de dretes i extrema dreta a les passades eleccions municipals i autonòmiques i al fet que el PP, pactant amb Vox, ha deixat ben clar que vol acabar amb els avenços aconseguits per l’esquerra.

És per este motiu que us encoratjo a totes i tots a treballar al màxim al llarg de la campanya electoral per aconseguir una àmplia victòria socialista que serveixi per revalidar el govern de progrés de Pedro Sánchez i continuar avançant econòmica i socialment, millorant els resultats de les darreres generals de 2019 per poder tornar a cridar ben fort “Visca, visca, visca, Tortosa socialista”.

La campanya s’iniciarà amb l’enganxada del primer cartell el proper dijous 6 de juliol a les 22 h a la plaça 1 d’octubre. I, tal i com ens va informar la secretària d’organització de la Federació de l’Ebre, Tere Castellà, a la darrera executiva del PSC de Tortosa, oportunament ja podrem participar de les altres activitats i accions de la campanya que s’organitzen des de la Federació..

Espero poder comptar amb el teu suport al llarg de la campanya d’aquestes eleccions generals, perquè la força del nostre partit està en la unió i perquè estic convençut que els i les socialistes som la única opció real i creïble que garanteix una governança per a tots i totes, sense exclusions. 

Atentament,

Enric Roig Montagut

Primer Secretari de l’Agrupació Local de Tortosa i
Viceprimer Secretari de la Federació de l’Ebre

Tortosa, Terres de l’Ebre, 3 de juliol de 2023




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada