dijous, 20 de juliol del 2023

La Biblioteca Marcel·lí Domingo torna a guanyar el premi Maria Moliner

Enhorabona a la @bibliotecamd de #Tortosa per revalidar per tercera vegada el premi Maria Moliner de foment a la lectura pel projecte '¡Silencio se rueda! La Comunidad: nuestra biblioteca imaginada'

La biblioteca Marcel·lí Domingo ha tornat a guanyar el premi Maria Moliner, un premi que promou el Ministeri de Cultura. L’objectiu d’aquest concurs és incentivar les accions d’animació a la lectura dirigides a tot el veïnatge, amb una atenció especial als col·lectius amb dificultats per a l’accés a la lectura, en qualsevol de les llengües oficials de la comunitat autònoma respectiva i realitzades a les biblioteques públiques de municipis de menys de 50.000 habitants.

Aquesta no és la primera vegada que la biblioteca de Tortosa rep el reconeixement Maria Moliner, sinó que el 2010 i el 2021, ja va guanyar el primer premi. I, de fet, la resta d’edicions ha estat entre finalistes i guardonats. Concretament, enguany ha rebut un premi de 2.777 euros per les activitats d’animació a la lectura que duu a terme, pel treball ‘¡Silencio se rueda! La Comunidad: nuestra biblioteca imaginada’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada