dimecres, 19 de juliol del 2023

Deltachamber · Descobrint els secrets de la música

El concert de música de cambra didàctic i teatralitzat és una de les novetats de la 8a edició, ja que per primera vegada, DeltaChamber Music Festival ofereix aquest format. Amb la trama arrelada a les Terres de l’Ebre, “Descobrint els secrets de la música” serà un concert dissenyat especialment perquè les famílies gaudiu de la música de cambra. Una aventura musical que acollirà la Biblioteca Mercè Lleixà, instal·lació que amb el seu nom ret homenatge a la famosa actriu roquetera.

Aquí, a través de la meravellosa música del compositor rus M. Mussorgski en un arranjament per a 11 clarinetistes, als petits se’ls contarà una història musicada que estarà interpretada per 2 actors, i escrita i dirigida per la reconeguda escriptora i violinista argentina Karina Barrionuevo, qui amb les seves obres ha atret l’atenció dels més petits en diferents concerts al Brasil i a l’Argentina.

Programa de concert

M. Mussorgski, “Quadres d’una exposició” en un arranjament per a 11 clarinetistes, amb la interpretació de 2 actors de la història escrita i dirigida per Karina Barrionuevo.

Artistes

Ensemble de clarinetistes de DeltaChamber Music Festival: Laia Sanahuja, Pau Rodríguez, Sergi Costes, Laura Lletí, Laura Ruiz, Roser Carceller, Lluís Cid, Rut Fatsini, Octavi Ruiz, Paula Royo, Joan Alfred Noll

Actors: Anna Chiva, Víctor Artola

Guió i direcció escènica: Karina Barrionuevo

https://www.deltachambermusicfestival.com/concert-infantil-roquetes/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada