dilluns, 26 d’octubre del 2015

El Consell Comarcal homenatja els dos remers tortosins classificats per competir als Jocs Olímpics de Río 2016

Pau Vela i Àlex Sigurbjörnsson reconeixen que han hagut de superar un llarg camí d'obstacles per veure fer-se realitat el seu somni olímpic

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha homenatjat els dos remers del Club de Rem Tortosa, Pau Vela i Àlex Sigurbjörnsson, en reconeixement a la classificació obtinguda per competir als Jocs Olímpcs de Río de Janeiro 2016.

ImatgeEn un acte celebrat a la sala Josep Costa de l'ens comarcal, el president de la institució, Daniel Andreu, ha qualificat la classificació olímpica dels remers tortosins com a "una fita extraordinària per a l'esport de les Terres de l'Ebre" i a la vegada ha agraït el bon treball que du a terme el Club de Rem de Tortosa des de fa anys i que ha fructificat amb notables èxits esportius dels seus remers. Andreu ha lliurat als dos esportistes una placa commemorativa, així com també al president del Club de Rem Tortosa, José María Chavarría, en reconeixement a aquest important repte aconseguit.

Pau Vela ha reconegut que la classificació per als Jocs Olímpics ha estat "un somni que ens ha portat de cap des de ben petits, que hem aconseguit després d'un llarg camí d'obstacles i sacrifici". Per la seva banda, Àlex Sigurbjörnsson confia poder tornar de Brasil "amb la realització d'una gran gesta olímpica".

El president del Club de Rem Tortosa, José María Chavarría, ha remarcat la proesa que significa que els dos remers classificats siguin a la vegada del mateix club i el conseller comarcal d'Esports, Enric Adell, ha recordat l'extraordinària trajectòria esportiva dels dos esportistes homenatjats.

A l'acte ha assistit la representant territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny, consellers comarcals, tècnics del Club de Rem i familiars dels dos remers.

Àlex Sigurbjörnsson i Pau Vela es van classificar per als Jocs Olímpics de Rio de 2016 en ser quarts a la final B de dos sense timoner del Campionat del Món de Rem disputat a Aiguebellette, a França. Els dos remers disposen d’un llarg palmarès des de l’etapa de les categories inferiors en què van sumar diversos campionats d’Espanya, Catalunya i Copa del Rei en diferents modalitats de rem. Destaquen la Medalla de Plata al Campionat d’Europa 2012,la Medalla de Bronze a la Copa del Món 2013 i els quarts llocs als Campionats del Món Absolut 2013 i 2014. Des de fa uns anys, aquests esportistes del Club de Rem Tortosa, entrenen a Banyoles amb la Selecció Catalana de Rem Olímpic, preparant-se pels molts campionats que han disputat junts. Els anys 2010, 2012, 2013 i 2104 van rebre el Premi al Millor Remer de l’Any atorgat per la Federació Espanyola de Rem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada