dilluns, 2 de novembre del 2015

El Consell Comarcal del Baix Ebre constitueix el Consell d'Alcaldes del mandat 2015-2019

ImatgeEl Consell Comarcal del Baix Ebre ha constituït el Consell d'Alcaldes del mandat 2015-2019. El Consell d'Alcaldes és un òrgan consultiu, de coordinació i participació entre els ajuntaments del Baix Ebre per debatre aquells afers rellevants i d'interès per a la comarca i per als municipis que la integren. Aquest òrgan està presidit pel president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, i compta amb la participació dels catorze alcaldes de la comarca, els presidents de les EMD, així com els vicepresidents, entre els que es troba Enric Roig, i portaveus de l'ens comarcal.

En aquesta primera reunió del Consell d'Alcaldes han participat el responsable de Protecció Civil a les Terres de l'Ebre, Miquel Alonso, i la directora dels Serveis Territorials d'Interior, Eva M. Ruiz, que han informat sobre els plans de protecció civil.

El president de l'ens comarcal, Daniel Andreu, ha remarcat que vol donar un nou impuls al Consell d'Alcaldes per "guanyar en efectivitat i en participació municipal". En la mateixa sessió s'ha informat sobre les actuacions del projecte 'Baix Ebre Avant: treball a les 7 comarques' que dinamitzen l'activitat econòmica, fomenten la creació de llocs de treball i milloren la competitivitat del sector turístic i agroalimentari de la comarca.

En aquesta primera reunió també s'ha fet una valoració del projecte 'Turisme actiu a la reserva de la Biosfera - Xarxa EbreBiosfera', que ha equipat o millorat infraestructures turístiques a les quatre comarques de l'Ebre amb una inversió gairebé de 800.000 euros, subvencionada pel Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Patronat de turisme de la Diputació de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada