divendres, 13 de novembre del 2015

El PSC denuncia la degradació de l’Eixample de Tortosa


En el marc de la campanya Xeic! Pos com continuen tenint Tortosa!, el grup municipal del PSC ha denunciat l’estat de degradació de l’Eixample. El portaveu del PSC, Enric Roig, ha destacat que malgrat es tracta d’un dels barris neuràlgics de la ciutat els carrers estan bruts i hi ha un important falta de manteniment de la via pública amb passos de vianants despintats, desaigües força tapats o pilones trencades. En aquest punt, Roig ha mostrat una imatge per posar en evidencia l’estat en què es troben alguns dels fanals del barri i s’ha preguntat que està fent l’empresa a la que s’ha adjudicat el servei d’enllumenat.

Roig també ha volgut recordar que a l’Eixample es troba una de les zones d’oci de la ciutat. Tot i deixar clar que el PSC dóna suport al emprenedors que aposten per l’oci nocturn, Roig considera que l’Ajuntament ha de destinar més recursos a la neteja d’aquest espai.

En aquesta línia, Roig ha qüestionat la promesa electoral de CiU d’establir una zona d’oci nocturn als Portals de Ciutat tot recordant que l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, també va prometre en anterioritat una zona d’oci a l’antic pont del tren sobre el riu Ebre i que a hora d’ara no se’n sap res més.

Publicat a Un Cop d'Ull el divendres 13 de novembre de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada