dilluns, 2 de novembre del 2015

El PSC proposa crear una taula de treball per impulsar Expoebre i Fira Tortosa

Enric Roig aposta per un nou model de fira que reactivi un certamen que ha de ser motor de creixement del territori

El PSC de Tortosa proposarà al ple de dilluns la constitució d’una taula de treball per impulsar Fira Tortosa i, sobretot, el certamen més important, Expoebre després de la davallada que ha patit aquesta cita els darrers anys. El portaveu socialista, Enric Roig, ha defensat la iniciativa: “Cal plantejar uns seguit d’estratègies que permetin rellançar una fira que malauradament cada edició compta amb menys expositors i amb poca participació tant de visitants com d’agents comercials, quedant majoritàriament conformada per expositors de caràcter institucional i no comercial”. A més, ha advertit que el sobrecost que representa el muntatge dels estands fa que se n’incrementi el preu.

L’edil ha subratllat el fet que Tortosa ha de ser peça principal del motor del creixement del territori i que Expoebre és un dels referents a tenir en compte. Per això, ha subratllat la necessitat d’apostar per un nou model de fira plural i multisectorial amb la participació de diferents sectors econòmics i comercials. “Aquest any vinent es realitzarà la 72a edició d’Expoebre i cal crear un seguit d’estratègies que la permetin rellançar i que sigui un atractiu per als expositors”

Cal plantejar i crear una sèrie d’estratègies que permetin rellançar Expebre no sigui un atractiu per als expositors.

Més enllà Expoebre, el regidor socialista s’ha referit als altres certàmens que organitza Fira Tortosa com Ebreokasió, Ebreambient, FesTast i Tortosa Antic. “Cal un nou model de fira plural i multisectorial amb la participació de diferents sectors econòmics, comercials.”

Els socialistes també presenten al ple de dilluns tres mocions més en què la prioritat són les persones. La primera impulsada per UGT de suport a la creació de la prestació “Garantia + 55” per ajudar als aturats de més de 55 anys. “Cal fer front a la reforma laboral del PP que amb el suport de CiU ha donat lloc a una situació que ha estat fulminant per determinats col·lectius”, ha recordat Roig. L’edil també ha anunciat l’altra moció per combatre la violència masclista especialment en el món local “demanem que s’incrementin els recursos, serveis i pressupost”. I finalment, el PSC vol que l’Ajuntament doni suport a la plataforma “Salvem les ambulàncies de les Terres de l’Ebre”. Una vegada més, Roig ha denunciat les retallades del govern de Mas que afecta a la qualitat de vida dels ciutadans de l’Ebre.

Finalment, els socialistes s’han adherit a les mocions presentades per altres plataformes socials i ciutadanes en suport als afectats per la talidomida i de la PAH per a la creació d’una futura Llei estatal Reguladora del Dret a l’Habitatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada