dijous, 9 de febrer del 2017

Roig acusa el govern de Tortosa de mentir amb el decret de la Ruta Europea del Modernisme


El PSC de Tortosa ha acusat a l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i la regidora de Cultura, Dolors Queralt, de mentir en relació a la proposta d’adhesió de Tortosa a la Ruta Europea del Modernisme. En resposta a una moció dels socialistes en el ple de dilluns, el govern municipal va justificar el seu vot en contra remarcant que la sol·licitud ja es va realitzar al 2014 mitjançant el decret DE20142000 i que aquest va ser informat en ple del 6 d’octubre d’aquell any. Després de revisar la documentació, el portaveu del PSC, Enric Roig, ha denunciat que ni a l’acta de sessió ni a l’expedient del ple hi ha cap referencia a la Ruta Europea del Modernisme i que el decret al qual va fer referència el govern municipal correspon a un altre expedient per a declarar el cementiri de Sant Llàtzer com a Bé d’Interès Local. Així, Roig ha acusat el govern de mentir i de saber que menteixen. 

D’altra banda, i quant a l’aparcament de la plaça dels Sindicats, Roig ha acusat a Bel de crear problemes enlloc de solucionar-los en no dialogar amb el Col·legi d’Arquitectes per tal d’arribar a un acord i seguir destinant aquest solar del barri del Temple com a aparcament. 

Els socialistes també han lamentat que Bel no acceptés portar a ple la moció d’Unió de Pagesos per la dignitat de la pagesia com una moció institucional o de presidència.

Publicat el dijous 9 de febrer de 2017 a marfanta.com i canal21

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada