dimecres, 22 de febrer del 2017

Roig carrega contra el govern per acusar el PSC d’intentar utilitzar políticament l’errada d’un treballador


El portaveu del PSC, Enric Roig, ha carregat contra el govern municipal per haver-los acusat d’intentar utilitzar políticament l’errada d’un treballador municipal. L’origen d’aquesta nova polèmica és el número del decret d’adhesió de l’Ajuntament a la Ruta Europea del Modernisme. El número de decret que es va donar a conèixer en sessió plenària per part del govern municipal per tal de demostrar que l’adhesió es va sol·licitar l’any 2014, corresponia a un altre expedient per a declarar el cementiri de Sant Llàtzer com a Bé d’Interès Local. Des del PSC es va denunciar i es va preguntar formalment per aquesta errada. 

Segons Roig, la resposta de Ferran Bel ha estat acusar al grup socialista d’utilitzar políticament una errada administrativa. Roig ha lamentat que el govern municipal no reconegui el seus errors i s’amagui intentant carregar la culpa als tècnics, als quals ha volgut deixar clar, en cap moment ha utilitzat políticament. 

Pel que fa al decret, el grup del PSC ha tornat a presentar un escrit demanant l’expedient corresponent a la declaració del cementiri de Sant Llàtzer per intentar esclarir que ha passat realment amb aquests decrets i que el govern assumeixi la seva responsabilitat.

Publicat  el dimecres 22 de febrer de 2017 a uncopdull.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada