divendres, 21 d’abril del 2017

El PSC de Tortosa tornarà a estar present al carrer en la Diada de Sant Jordi amb #ReDibuixemTortosa

L’Agrupació ha organitzat un concurs de dibuix per a que els xiquets i xiquetes mostrin com volen que sigui Tortosa i per això Enric Roig regalarà roses i llapis


#ReDibuixemTortosa serà el lema que marcarà la presència de l’Agrupació Local del PSC de Tortosa a la Diada de Sant Jordi d’aquest any. La parada es muntarà, com els darrers anys, a la plaça del Pont de Pedra, a la cantonada dels carrers de la Rosa i Bisbe Aznar.

El Primer Secretari i regidor, Enric Roig, ha explicat que “amb aquesta acció volem estar al costat dels tortosins i tortosines per compartir opinions, per escoltar-los, per veure com volen que sigui Tortosa i per celebra la Diada de Sant Jordi al seu costat regalant-los les roses que han fet els companys i companyes de l’agrupació”.

Com a novetat aquest any, el portaveu socialista ha volgut destacar la posada en marxa d’un concurs de dibuix infantil i juvenil. “Volem que els xiquets i xiquetes de Tortosa ens facin saber, a través d’un dibuix, com és la Tortosa que volen i que així entre tots #ReDibuixemTortosa. Per aquest motiu a tots els xiquets i xiquetes que vinguin a la nostra parada els regalarem un llapis i un full de dibuix per participar-hi”.

A la parada també es podrà adquirir el llibre La tercera via. Ponts per a l’acord del Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, que defensa aquesta opció davant l’actual situació a Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada