dimarts, 3 de gener del 2023

Enric Roig dóna el relleu a Víctor Grau com a candidat a l’alcaldia de Tortosa el 2023

  “Construirem una alternativa sòlida, responsable i amb visió de futur per a Tortosa amb il•lusió i responsabilitat” ha manifestat el ja candidat Víctor Grau

L’Assemblea de l’Agrupació del PSC de Tortosa ha designat Víctor Grau com a nou candidat a l’alcaldia de Tortosa per a les Eleccions Municipals del 28 de maig de 2023, amb un suport del 87,5% dels i les militants.

En la seva intervenció, el 1r Secretari del PSC de Tortosa ha dit que “estem preparats per arribar a l’alcaldia. Una alcaldia fruit de la regeneració i renovació, tant de persones com de trajectòries polítiques, i d’una proposta de projecte polític per a Tortosa adaptat als nous reptes derivats de les situacions que ens ha tocat viure els darrers anys”, i ha recordat que va ser esta necessitat de regeneració, la que el va fer renunciar a presentar-se com a candidat a les eleccions municipals, “amb la convicció de que Tortosa necessita d’un socialista capaç de continuar la transformació que hem iniciat en estos anys.”

“Per a natros avui comença la cursa cap a l’alcaldia de Tortosa, per això confiem en Victor Grau com a candidat per fer-ho possible,” amb estes paraules Roig ha refermat tot el suport de l’Agrupació al nou candidat ja que “és la proposta del PSC de Tortosa per encapçalar el camí cap a l’alcaldia, que hem d’assolir gràcies al treball de totes i tots” al temps que ha tornat a encoratjar als companys i companyes a treballar junts per assolir l’alcaldia de Tortosa “treball, treball i més treball” ha reblat Roig, que ha agraït al president del PSC de Tortosa, Joan Sabaté, la seva tasca de servei públic durant tants anys i especialment com a subdelegat del Govern en els darrers quatre anys.


“Construirem una alternativa sòlida, responsable i amb visió de futur per a Tortosa amb il•lusió i responsabilitat” ha dit el ja candidat Víctor Grau, manifestant que el seu compromís amb Tortosa ha estat sempre una de les seves prioritats. 

“El canvi és més necessari que mai. Volem construir una ciutat per a tothom: per a nens i nenes, joves i més grans. Cal donar resposta a les necessitats i inquietuds de la gent, visquen on visquen, pensen com pensen. I ho tenim tot per fer-ho possible. Som la Tortosa del si” amb aquestes paraules ha intervingut el nou candidat afegint que “ara, però ha arribat el moment de fer un pas endavant: encapçalar un nou projecte de ciutat socialista. Ho faig amb moltes ganes i amb molta il·lusió i amb la voluntat d'implementar una proposta innovadora, renovada i moderna que torni a il·lusionar a tots els tortosins i tortosines.” “Ara toca rellançar la ciutat i, per tant, passar de les idees als fets” ha reblat.


Víctor Grau Ferrer

Nascut el 4 de maig de 1990, Víctor Grau, va començar la seva trajectòria política com a membre de les Joventuts Socialistes de Tortosa i de l’Ebre. Ell mateix es defineix com apassionat de l'educació i la investigació didàctica sobre Ciències Socials. També, el futbol i la gestió esportiva.

És mestre, Màster Universitari en Societats Històriques i Formes Polítiques a Europa i doctorant a la Universitat Rovira i Virgili. Actualment està vinculat en el món de la investigació docent i integrat en diversos grups de recerca universitària.

Professionalment, ha treballat com a mestre d'Educació Primària, professor universitari associat a la Universitat Rovira i Virgili, coordinador de pràctiques de grau de magisteri a la Universitat Oberta de Catalunya. Així mateix  ha escrit diverses publicacions relacionades amb les Ciències Socials. Pel que fa a la seva vesant esportiva és Director de Partits de la Lliga de Futbol Professional, organitzador d'esdeveniments esportius i Instructor de futbol per persones amb discapacitats.

A més ha participat de la vida associativa de Tortosa en grups com la Colla la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa, els Abanderats de Tortosa i la confraria dels Natzarens de Jesús de la Passió. També, ha participat activament en el voluntariat de la Festa del Renaixement i en l'organització d'altres esdeveniments com els World Sports Games en la gestió del voluntariat.

Podeu consultar més informació al web https://www.victorgrau.cat/ i a les xarxes socials @vgraufe (twitter i instagram) Víctor Grau Ferrer (Facebook) 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada