diumenge, 1 de gener del 2023

La força tranquil•la que cohesiona, el PSC

“El PSC és la força tranquil•la que cohesiona i que vol que anem junts, Catalunya amb la resta d’Espanya i d'Europa. El PSC està on toca, al costat de la gent i al servei de la ciutadania. El PSC és el partit que es compromet i que s’implica.” El Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, pronunciava estes paraules en l’acte que va tenir lloc el passat 11 de desembre a Barcelona.

Unes paraules que defineixen clarament la direcció dels i les socialistes de cara al nou any 2023 que ara encetem i que obre un nou cicle electoral que s’iniciarà el 28 de maig amb les Eleccions Municipals. Uns comicis als que els i les socialistes ens presentem amb les idees molt clares i evidenciant que estem preparats per governar als ajuntaments, tal i com està treballant el govern alternatiu del PSC al Parlament de Catalunya i demostrant el govern de Pedro Sánchez a Espanya. 

A Tortosa estem preparats per la cursa cap a l’alcaldia i per liderar el govern de la ciutat. Hem demostrat la nostra capacitat de governar i el ser creïbles com a opció de govern perquè hem sigut i som l’Esquerra que governa. La nostra acció de govern fa que en sortim reforçats de cara a les eleccions municipals de 2023 i que la gent vegi en natros una veritable opció de govern seriosa, sòlida, alternativa i que pensa en un Projecte de Ciutat per a Tortosa, el projecte socialista que ve endegar l’alcalde Joan Sabaté i que ara cal continuar desenvolupant.

Si per alguna cosa es caracteritza el Partit dels i les Socialistes de Catalunya de Tortosa és per la nostra fidelitat a un projecte col•lectiu, a les nostres idees i als nostres valors i principis, perquè no em cansaré de dir-ho, natros sempre parlem de valors, i el nostre compromís amb Tortosa i els tortosins i tortosines.

Estem preparats per arribar a l’alcaldia. Una alcaldia que serà fruit de la regeneració i renovació, tant de persones com de trajectòries polítiques, i d’una proposta de projecte polític per a Tortosa adaptat als nous reptes derivats de les situacions que ens ha tocat viure els darrers anys. Va ser esta necessitat de regeneració, la que em va fer renunciar a presentar-me com a candidat a les eleccions municipals, i ho he fet amb la convicció de que Tortosa necessita d’una dona o un home capaç de continuar la transformació que hem iniciat en estos anys i jo, com a 1r Secretari del PSC a Tortosa i Viceprimer Secretari de la Federació de l’Ebre, donaré pas als nous lideratges i afrontaré els nous reptes que l’Agrupació Local del PSC de Tortosa té per endavant.

Tenim projecte, tenim solvència, tenim il•lusió i tenim ganes. La tasca que tenim per davant és aconseguir estar al front del govern per seguir desenvolupant el nostre Projecte per Tortosa. I com ho farem? Treballant, treballant i treballant! 

Participar / Escoltar / Respectar / Proposar / Acordar / Complir han de ser les accions quotidianes que, com diu Salvador Illa, han de conduir la nostra acció política. Hem de participar de la vida i la política ciutadana per entendre les seves necessitats; hem d’escoltar a les persones per conèixer els seus neguits; hem de respectar a tothom, siguin quines siguin les seves idees; hem de proposar solucions i polítiques actives per millorar la vida dels nostres conciutadans; hem d’acordar actuacions amb la ciutadania i amb la resta de forces polítiques; i hem de complir les nostres promeses i el nostre programa electoral. 

Els i les socialistes, des de la nostra vocació se servei públic, sempre hem manifestat la voluntat de treballar per la governabilitat de la ciutat basada en el debat, el diàleg i el consens per tirar endavant polítiques centrades en les persones, i així ho farem quan estarem al capdavant del govern de la ciutat perquè som la força tranquil•la que cohesiona.

Com a 1r Secretari puc dir que l’Agrupació del PSC de Tortosa està preparada per afrontar el camí i la cursa que este mes de gener arrenquen. Ara ens toca escollir candidata o candidat a l’alcaldia, marcar les línies del programa de l’Esquerra que sap governar i configurar un bon equip. No defallirem i, com vaig dir a la darrera assemblea, encoratjo a totes i tots els companys i companyes a treballar per fer-ho realitat. La cursa comença, som-hi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada