divendres, 27 de gener del 2023

Roig treu opcions a una candidatura conjunta entre el PSC i Movem Tortosa: ‘Els pactes, després de les municipals’

Enric Roig ha avalat este divendres Víctor Grau com a candidat del PSC a les municipals del 28 de maig. El primer secretari del PSC de Tortosa ha recordat que va proposar el nom de Grau a l’assemblea local perquè calia iniciar la renovació dels lideratges al partit. De fet, Roig s’ha mostrat convençut que els socialistes poden guanyar les eleccions i liderar el govern de la ciutat. “Crec que Víctor pot ser i és, segur, un bon alcalde de Tortosa, per esta joventut i estes ganes que té de tirar endavant la ciutat”, ha afirmat Roig durant una entrevista a Canal 21 Ebre.

 

D’altra banda, Roig ha desmentit les informacions publicades sobre suposades converses entre el PSC i Movem Tortosa, per presentar una candidatura conjunta a les eleccions. “Ningú s’ha adreçat a mi”, ha assegurat el primer secretari del PSC, qui ha recordat que abans de les eleccions del 2019 sí que va rebre una proposta de Jordi Jordan. “Vostè creu que el PSC pot anar a unes eleccions a Tortosa amb unes sigles amagades?”, s’ha preguntat Roig, abans de dir que els socialistes mai han anat amb cap “marca blanca”. Segons el primer secretari del PSC, la coalicició Iniciativa d’Esquerres, amb què el PSC va concórrer el 1999 amb Joan Sabaté com a cap de llista, quan l’exalcalde encara era membre d’ICV, va ser “una altra història”. Roig ha remarcat que el PSC ja té un candidat jove i amb un llarg recorregut polític per davant.

En este sentit, Roig ha afirmat que el PSC només parlarà de possibles pactes després de les municipals. “Penso que els pactes s’han de fer després de les eleccions. A partir del dia 29 de maig, ja parlarem de qui, com i de quina manera”, ha assenyalat. “Parlar ara no és el que toca. Ara el que hem de fer és ensenyar el nostre programa i explicar a la ciutadania per què han de votar el PSC”, ha afegit Roig.

L’exregidor d’Urbanisme també ha defensat l’acció del PSC durant el temps que van formar part del govern de Meritxell Roigé, abans de trencar el pacte. Una obra de govern que volen reivindicar durant la imminent campanya electoral.

Publicat a marfanta.com

https://www.marfanta.com/2023/01/27/roig-treu-opcions-a-una-candidatura-entre-el-psc-i-movem-tortosa-per-al-28-m/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada