dijous, 1 de juny del 2023

#28M: L’executiva local del PSC reconeix que els resultats a Tortosa “no han estat els que desitjàvem” mentre es prepara per a escollir candidats per al 23J

L’executiva de l’Agrupació Local del PSC de Tortosa es va reunir dimarts passat per avaluar la realitat electoral sorgida de les urnes en les municipals del passat diumenge. Uns resultats per a la coalició Movem Tortosa-PSC que, tal com ha assenyalat per mitjà d’una nota de premsa el primer secretari, Enric Roig, “tot i que no han estat els que desitjàvem -i ja hi haurà temps de fer una anàlisi amb profunditat-, ens han de servir i encoratjar per continuar treballant amb l’objectiu de liderar el govern a Tortosa”.


A la reunió també s’ha informat de la convocatòria per part del president Pedro Sánchez d’eleccions generals per al diumenge 23 de juliol. Davant d’aquest anunci, el divendres 2 de juny tindrà lloc una assemblea extraordinària i urgent de l’agrupació per tal d’elevar, des de Tortosa, les propostes de candidates ebrenques i candidats ebrencs a les eleccions generals del 23 de juliol de 2023.

En la mateixa nota als mitjans Roig ha encoratjat a treballar al màxim en estos dos mesos per aconseguir una àmplia victòria socialista que “serveixi per revalidar el govern de progrés de Pedro Sánchez i continuar avançant econòmicament i socialment, millorant els resultats de les darreres generals de 2019 per poder tornar a cridar ben fort ‘Visca, visca, visca, Tortosa socialista’”.

Publicat a ebredigital.cat 

https://ebredigital.cat/2023/05/31/28m-lexecutiva-local-del-psc-reconeix-que-els-resultats-a-tortosa-no-han-estat-els-que-desitjavem-mentre-es-prepara-per-escollir-candidats-per-al-23j/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada