dijous, 15 de juny del 2023

Les violències. Una mirada interprofessional

La Intercol·legial de Col·legis Professionals de les Terres de l’Ebre organitza la jornada "Les Violències. Una mirada interprofessional", que compta amb la participació de la Demarcació de l’Ebre del COAC.

L’acte va adreçat a professionals, associacions i ciutadania interessats en conèixer les violències des de les diferents perspectives professionals, i té com a objectius:

  • Sensibilitzar i difondre coneixement sobre les violències.
  • Crear un espai interdisciplinari que faciliti compartir experiències i coneixement en relació a la prevenció, detecció, atenció, conseqüències i tractament de les diferents formes de violència envers les persones.

La participació de la Demarcació de l’Ebre anirà a càrrec de Noelia González, arquitecta-urbanista i arquitecta municipal de l’Ajuntament del Vendrell, amb la ponència que porta per títol "Urbanisme de gènere: com afecta el disseny de la ciutat a la població".

Aquesta activitat tindrà lloc el dissabte 17 de juny de 09.30 a 14.00h a la seu del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona – Delegació de Terres de l’Ebre a Tortosa. Es durà a terme en format híbrid i serà gratuïta, tot i que cal inscripció prèvia.

Es podrà seguir en directe de manera telemàtica per https://www.youtube.com/watch?v=jJd9iwT2b_g

Podeu consultar el programa i inscriure-us a https://www.ceesc.cat/agenda/el-ceesc-hi-col-labora/intercolegial-tte-mirada-interprofessional

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada