divendres, 13 de setembre del 2024

L'Ebre al Dia · Divendres 13 de setembre

 Comparteixo de nou amb vosaltres una nova tertúlia al programa "L'Ebre al Dia" de @canalte amb Josep Pitarch on hem parlat sobre temes d'actualitat i de #Tortosa i #TerresdelEbre

Mireu-ho a 👇

https://canalte.cat/programa/ebre-al-dia/lebre-al-dia-divendres-13-de-setembre/


dimecres, 11 de setembre del 2024

11S · Diada Nacional de Catalunya


Com un puntal en un edifici, la història i la cultura catalana són fonamentals per la nostra diversitat.

Celebrem i recordem avui 11 de Setembre #DiadaNacional la nostra #Història i #Cultura catalanes

Feliç Dia de #Catalunya !

#Diada2024 #11S #DiadaNacionaldeCatalunya


dimarts, 10 de setembre del 2024

2n Cicle de Concerts de Joventuts Musicals de Tortosa



Ja s'ha presentat el 2n Cicle de COncerts de Joventits Musicals de Tortosa que s'allargarà fins el 14 de desembre de 2024.

Comencem aquest segon cicle de concerts el dia 28 de setembre, a les 20:00 h, als jadins del Príncep de Tortosa, amb Alba Pujals Quintet, formació de jazz, amb la qual celebrarem el Dia Mundial del Turisme.

El 19 d'octubre, a les 19:00h, també als Jardins del Príncep de Tortosa, us oferim l'espectable Zeitgeist, de dansa i percusions, a càrrec de Chamely Hernández i Genís Bagés, respectivament.

Cal destacar el II Concurs de Música Fellip Pedrell, enguany de l'especialitat de piano, que tindrà lloc el dia 16 de novembre, a partir de les 10:00h. Per finalitzar aquesta diada, us oferim un concert a les 20:00h, amb obres inèdites de Felip Pedrell. A dia d'avui no podem assegurar el lloc, ja que l'Auditori estarà en obres.

El concert de cloenda d'aquest segon cicle l'oferirà el quintet de vent-fusta DIANTO REED QUINTET, amb el títol "Identitats: la màgia del duende", dissabte 14 de desembre, a les 20:00h, al Casal de Bítem.


dimarts, 3 de setembre del 2024

No us perdeu l'espectacle "Sospirs" de Sfere Vocali

SFERE VOCALI actua per primer cop a Tortosa amb l’espectacle ‘Sospirs’.

Sfere Vocali és un ensemble vocal de recent creació. Està format per cinc cantants de llarga trajectòria en l'àmbit vocal tant a nivell solístic com pel que fa a ensemble i cors professionals. Neix de la necessitat de conformar un nou grup on els cinc membres aporten les seves experiències individuals adquirides al llarg dels anys i així crear el nostre propi so i la nostra pròpia manera de viure i entendre la música vocal en petit format.

Aquest concert, organitzat per Cantaires de l'Ebre - Club Universitari, es presenta com un diàleg entre la música vocal espanyola i la italiana que va marcar la transició entre el Renaixement i el primer Barroc.

Joventuts Musicals té el goig de col.laborar amb el concert amb entrada a preu de “soci”, per a tots els socis de JM Tortosa. 

Us hi esperem!