dimarts, 10 de setembre del 2024

2n Cicle de Concerts de Joventuts Musicals de Tortosa



Ja s'ha presentat el 2n Cicle de COncerts de Joventits Musicals de Tortosa que s'allargarà fins el 14 de desembre de 2024.

Comencem aquest segon cicle de concerts el dia 28 de setembre, a les 20:00 h, als jadins del Príncep de Tortosa, amb Alba Pujals Quintet, formació de jazz, amb la qual celebrarem el Dia Mundial del Turisme.

El 19 d'octubre, a les 19:00h, també als Jardins del Príncep de Tortosa, us oferim l'espectable Zeitgeist, de dansa i percusions, a càrrec de Chamely Hernández i Genís Bagés, respectivament.

Cal destacar el II Concurs de Música Fellip Pedrell, enguany de l'especialitat de piano, que tindrà lloc el dia 16 de novembre, a partir de les 10:00h. Per finalitzar aquesta diada, us oferim un concert a les 20:00h, amb obres inèdites de Felip Pedrell. A dia d'avui no podem assegurar el lloc, ja que l'Auditori estarà en obres.

El concert de cloenda d'aquest segon cicle l'oferirà el quintet de vent-fusta DIANTO REED QUINTET, amb el títol "Identitats: la màgia del duende", dissabte 14 de desembre, a les 20:00h, al Casal de Bítem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada