dissabte, 21 de setembre del 2024

21S · Dia Mundial de l'Alzheimer


Avui, en el #DiaMundialdelAlzheimer fem arribar tot el suport i escalf als afectats per aquesta malaltia que són, a més dels pacients, els familiars, amics i cuidadors, esperant que gràcies a la receca ben aviat avui sigui #undiaperoblidar

#Tortosa #TerresdelEbre

El primer Dia Mundial de l'Alzheimer es va celebrar el 1994. I des del 2012 l'organització Alzheimer's Disease International (ADI) va decidir estendre la commemoració per tot el mes de setembre, i així es va consignar el Mes Mundial de l'Alzheimer.

Alzheimer's Disease International (ADI) ha llançat aquest any el lema "És hora d'actuar contra la demència. És hora d'actuar contra l'alzheimer". Aquesta campanya realment se centra en les actituds davant de l'alzheimer i la demència i busca corregir l'estigma que hi ha al voltant d'aquestes malalties. També es vol destacar les accions positives que s'estan prenent des de les organitzacions i els països per ajudar els malalts i les seves famílies i construir una societat més amigable amb l'alzheimer i les demències.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada