dijous, 19 de maig del 2016

El PSC torna a confiar en Joan Sabaté, Víctor Alcoverro i Teresa Esmel com a candidats a les generals

El consell nacional ratifica les llistes des del convenciment que el canvi polític que necessita Espanya passa per donar més força als socialistes

El consell nacional del PSC va ratificar aquest cap de setmana passat les llistes amb vista a les eleccions generals del 26 de juny vinent. A les Terres de l'Ebre, els socialistes han fet conviança en els mateixos candidats i candidates que van presentar-se als comicis de l'any passat. Així, el primer secretari del PSC a Tortosa, Joan Sabaté, encapçalarà la llista per Tarragona al Senat, mentre que Víctor Alcoverro, primer tinent d'alcalde d'Aldover, i Teresa Esmel, alcaldessa de Godall, ocuparan el tercer i quart lloc a la candidatura al Congrés. La representació ebrenca a les llistes es completa amb Albert Alarcón, portaveu socialista a l’Ajuntament d’Alcanar i primer secretari de l’agrupació Local, i Lluïsa Esmel, regidora a Camarles, com a suplents al Senat. Montse Latorre, regidora a Móra d’Ebre, i Núria Valls, de l’agrupació local del PSC de Roquetes, seran suplents a la llista al Congrés que encapçalaran Joan Ruiz i Diana Salvadó, de la federació del Camp. 

Els socialistes han apel·lat a la confiança de la ciutadania per aconseguir la suficient majoria que permeti el canvi necessari a Espanya després d'una legislatura fallida. Des del PSC es recorda que només Pedro Sánchez pot derrotar Mariano Rajoy i han posat èmfasi en la serietat, capacitat de treball, diàleg i responsabilitat del líder del PSOE durant les negociacions per formar govern que van deixar en evidència l'interès partidista que van protagonitzar altres formacions.

Quant al programa a l'Ebre, infraestructures i medi ambient tornaran a centrar l'interès de la campanya per fer de "les Terres de l'Ebre un lloc per poder-hi viure", sense oblidar, però, acabar amb el retrocès de drets socials i laborals que s'ha produït amb els governs de la dreta tant a Espanya com a Catalunya. "Cal un govern socialista per tornar a situar a les persones com a protagonistes de les actuacions polítiques i, sobretot, la suficient força per acabar amb la paràlisi i l'estancament actuals".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada