dijous, 19 de maig del 2016

Enric Roig: “Una vegada més estem davant del govern del NO. Ara CiU amb els Republicans de Tortosa són Junts X No”

L’alcalde ha dit NO a la proposta d’un grup de jubilats, veïns i veïnes del barri del Temple, que demanen disposar d’un espai de lleure i de trobada per a la gent gran del barri.

El grup municipal socialista ha denunciat l’actitud de Bel davant els jubilats del barri del Temple negant-los la seva petició de disposar d’un local al barri, entre altres a l’edifici del Carrilet, per desenvolupar les seves activitats. “Lluny de facilitar les coses i preocupar-se pels ciutadans i ciutadanes de Tortosa el Sr. Bel, amb el suport dels Republicans de Tortosa, ha tornat a dir NO en una clara actitud que demostra la seva manca d’interès per la seva ciutat i la seva dinàmica del NO, NO i NO i amb absoluta deixadesa de tot” ha manifestat el portaveu Enric Roig.

Els socialistes han argumentat que allò que demana aquest grup de jubilats i jubilades ja ho contemplava el programa electoral, concretament a les propostes per al barri del Temple: la 849 per convertir l’edifici del Carrilet en un Hotel d’Entitats i la 855 per posar en marxa un Pla de Suport per a la Gent Gran al barri. L’edil socialista ha explicat que “entre els canvis més importants que ha experimentat Tortosa en els últims anys, ens trobem que l'envelliment de la població, és el fenomen que s'està convertint en un dels reptes socials més importants i enfront d’aquest fet és imprescindible establir des de l’ajuntament unes directrius clares d'actuació que garanteixin una resposta a les necessitats de la nostre gent gran, resposta que no s’està donant en aquest moments a l’Ajuntament de Tortosa” qui ha afegit que “al contrari del que diu el Sr. Bel, natros no només critiquem, natros tenim propostes, 41 en concret. Perquè si revisem el famós PAM, només trobem 3 accions en relació amb la gent gran”.

L’aposta socialista per la gent gran no és incompatible, en absolut, amb la poca acció prevista pel govern al PAM, ni amb el fet de que el Carrilet sigui un espai compartit per diversos col·lectius, “per això recolzem la recollida de signatures iniciada pels jubilats del Temple i denunciem la manca de sensibilitat del govern de CiU i dels Republicans de Tortosa. L’edifici del Carrilet s’està degradant i pensem que gràcies al seu ús per part dels jubilats l’edifici es podria mantenir en millors condicions. Per això, en el proper Ple presentarem una moció de suport a aquesta proposta” ha reblat Roig en coherència amb les propostes delprograma electoral del PSC.

Aquest NO és la punta de l’iceberg del que ja hem anomenat el govern de Junts X No; la versió local de Junts X Si amb Convergència i unió i els Republicans de Tortosa

Tal i com ha manifestat aquests dies el portaveu socialista davant el nou pacte de govern de CiU i els Republicans de Tortosa, “hem de lamentar l’oportunitat perduda de que Tortosa tingui un govern progressista i d’esquerres. Era la crònica d’una mort anunciada. Els Republicans, i dic Republicans, perquè en el moment en què el Sr. Monclús va donar el seu suport a Bel, van perdre la E d’Esquerra; han entrat a la dinàmica de CiU del No, No i No. Fins i tot, votant en contra de propostes que com oposició havia defensat en l’anterior mandat i que ara rebutja.

És la segona vegada que els vots de les forces progressistes sumen més que el de les forces conservadores a Tortosa i per tant calia esperar un canvi de govern però “el Sr. Monclús ha preferit ser la crossa de Bel i donar suport a la dreta quan podia haver sigut un alcalde de progrés i d’esquerres. I pel que es veu que se sent millor donant suport a les polítiques continuistes de CiU a Tortosa, i continuistes amb la gestió d’un govern cansat després de 9 anys, i ara s’entén el seu suport perquè els Republicans de Tortosa són, com als Estats Units, el partit conservador” ha dit Roig.

“Però com va dir el president Zapatero "Respondrem a cada insult amb una proposta, a cada desqualificació amb una idea". Farem propostes, propostes i més propostes. I continuarem treballant, treballant i treballant. I continuarem fent arribar la veus dels tortosins i tortosines al consistori” ha reblat el portaveu socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada