dimarts, 4 d’octubre del 2016

El PSC de Tortosa portarà al Parlament la construcció del tercer institut

El PSC defensa que Tortosa no pot renunciar al tercer institut i per això presentarà una iniciativa parlamentària per demanar la seva construcció.

El portaveu del PSC Tortosa, Enric Roig, ha assegurat que "el PSC no renuncia a la construcció del tercer institut de Tortosa. I pensem que l'Ajuntament de la ciutat tampoc ha de renunciar". Amb aquestes paraules Roig ha volgut respondre a les declaracions de la directora dels Serveis territorials d'Educació a les Terres de l'Ebre, Manolita Cid, en què tornava a relativitzar la necessitat d'aquest equipament, per les dades demogràfiques actuals. Amb aquesta decisió, els socialistes asseguren que Tortosa perd un centre de referència i que a més, també farà que l'escola de Sant Llàtzer renunciï a part de les instal·lacions que hauran de compaginar amb l'Institut.

Per aquest motiu, el grup municipal socialista durà a terme una iniciativa parlamentària per tal de reclamar i reivindicar la necessitat de la construcció del tercer institut al margeesquerre del riu Ebre. Des del PSC Tortosa lamenten que les retallades afecten directament a l'alumnat, als professionals i als centres, fet que repercuteix directament en la qualitat educativa. "Està clar que s'han d'optimitzar recursos, però que no s'ha d'acceptar que el context de dificultat actual serveixi d'excusa per retallar en serveis essencials, en aquest cas desafavorint l'educació pública", ha explicat Roig.

Publicat a ebredigital.cat el dijous 29 de setembre de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada