dilluns, 10 d’octubre del 2016

L’executiva de Tortosa del PSC aposta per la celebració d’unes Primàries i d’un Congrés Extraordinari dels Socialistes de manera immediata

Així ho va decidir l’òrgan de govern del partit a Tortosa que, després del Comitè Federal del PSOE del cap de setmana dona suport a la decisió per a la possible investidura de Rajoy: NO és NO

Els membres d’aquest òrgan de govern es van reunir ahir dimarts 4 d’octubre, per tal d’analitzar i valorar l’actual situació del PSOE i, a més de mostrar el seu total suport al “no és no”, també van coincidir en que cal donar veu i vot a la militància i a les bases del partit, obrint-lo a tothom en una veritable mostra de democràcia interna. “En aquest sentit hem de manifestar la nostra discrepància amb els fets del passat cap de setmana entenent que no es va respectar la veu de la militància que va ser qui va escollir el primer secretari” ha matisat Roig que també ha dit que “davant el possible canvi de sentit de vot cap a l’abstenció cal donar la veu a la militància que és qui ha de decidir si es volen mantenir en la postura del NO és NO” .

“Des de l’executiva de Tortosa recolzem la decisió presa pel Comitè Federal davant la investidura de Mariano Rajoy: no és no!”. Amb aquestes paraules el secretari d’organització de l’agrupació local del PSC a Tortosa, Enric Roig, ha volgut donar a conèixer el pensament i la postura de l’executiva tortosina en relació als esdeveniments ocorreguts el passat cap de setmana al si del PSOE amb la dimissió del secretari general, Pedro Sánchez, refermant així la posició oficial del partit a Catalunya. Tanmateix, els socialistes tortosins defensen la postura del vot contrari a la investidura i evidencien la necessitat d’un nou relat propi en el marc del socialisme nacional i lamenten la divisió de les forces progressistes.

Finalment, l’executiva s’ha mostrat partidària de que el paper de l’actual gestora sigui el més breu possible i la realització d’un congrés extraordinari amb caràcter d’urgència així com de la convocatòria d’eleccions primàries per escollir nou secretari general. “Fis i tot, a l’igual que s’està fent arreu del país, hem iniciat una recollida de signatures de militants per tal de forçar aquest congrés i les primàries, d’acord amb els estatuts, que així ho preveuen si ho demana la meitat més un dels militants” ha reblat Roig.

Publicat a La Ciutat de Tortosa el dijous 6 d'octubre de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada