dimarts, 27 de juny del 2017

El PSC de Tortosa exigeix a la Generalitat la redacció del projecte del nou Hospital de les Terres de l’Ebre

El PSC de Tortosa exigeix en una moció al proper ple municipal que la Generalitat redacti el projecte constructiu del nou Hospital de les Terres de l’Ebre a Tortosa. Així ho han comunicat els portaveus socialistes, Enric Roig i Manel de la Vega, que han detallat les contínues demandes des de l’any 2006, amb la cessió de terrenys o l’anunci del guanyador d’idees del projecte amb el pressupost i el termini d’obres el 2010. Així com l’aprovació per unanimitat a l’Ajuntament de Tortosa per instar a la Generalitat els compromisos després que el conseller de Salut, Boi Ruiz, anuncies l’ajornament de les inversions en hospitals.

Un cop la Generalitat inclogués l’esmena presentada pel PSC el març d’aquest any per garantir la redacció del projecte, els socialistes remarquen que aquest es faci efectiu. Roig ha lamentat que altres territoris catalans com la Garrotxa s’hagi beneficiat d’un hospital nou el 2014 o el proper nou Hospital Joan XXIII a Tarragona i ha remarcat que “una vegada més les Terres de l’Ebre està discriminat negativament pel govern de la Generalitat”. Roig ha aprofitat per posar damunt la taula que l’Hospital Verge de la Cinta “aguanta gràcies als professionals i tècnics que hi treballen i no pas per les condicions que han de suportar”. El socialista ha afegit que la Generalitat ha d’invertir els 130 milions d’euros en un nou equipament sanitari i no invertir els 30 milions en mobilitat “perquè estan despistant”.

Obres de la nova piscina

Un dia després d’anunciar l’inici de les obres de la nova piscina, els socialistes han mostrat el seu desacord en la gestió. De la Vega ha manifestat que “no es tracta d’una piscina d’estiu” sinó que “han començat les obres d’una piscina coberta, és una enganyifa de l’alcalde” i que “el problema que té Tortosa és que no compta amb una piscina d’estiu”.

Publicat el dimarts 27 de juny de 2017 a imaginaradio.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada