dimarts, 2 de gener del 2018

Benvolguda companya, benvolgut company

Ens enfrontem al 2018 amb una delicada i complicada situació política a Catalunya. Les eleccions del passat desembre ens han deixat una situació gens clara ni agradable que se suma a la crisi que encara ens copeja. Aquest empat ha fet que, tant aquells que volen imposar el trencament com els que volen imposar una Espanya uniforme, davant la manca de solucions, busquin la confrontació i el trencament, defugint del diàleg i el pacte. 

I aquesta actitud s’està donant contínuament en moltes de les nostres institucions. Ens volen arraconar i traeixen la nostra confiança. Ho hem vist al Consell Comarcal del Baix Ebre, on han trencat el seu pacte, venent-se als senyors de la dreta, els convergents, dirigits clarament per Ferran Bel en un intent més de restar-nos visibilitat de cara a les eleccions municipals.

A Tortosa les coses no van millor. Continuem assistint a un constant deteriorament de la nostra estimada ciutat. Contractes fallits i mal gestionats, manteniment deficient, foscor i brutícia, un pont que ha estat un fracàs, unes piscines que no són per a tots, en un govern, amb el suport dels Republicans de Tortosa, plantat en un immobilisme i una manca d’acció i de model de ciutat que tapa les seves vergonyes embolcallant.-se en banderes i llacets de color groc, però que continua ensopint Tortosa, vivint de rendes i molt lluny d’apostar per la ciutat de les oportunitats.

Per això continuarem treballant amb més força que mai. Perquè l’actual futur de la nostra ciutat ens porta a una situació d'angoixa i preocupació a la que només es pot respondre amb molt treball i molta dedicació i amb noves idees i esperança per un futur millor. Estic convençut que entre tots podem redibuixar la nostra estimada Tortosa per a que torni a ser la ciutat de les oportunitats.

En definitiva i davant d’aquest panorama voldria esperonar-vos a que aquest 2018: ens esforcem al màxim per evitar el frontisme en la política catalana; intensifiquem la nostra presència, tant ciutadana com associativa, per difondre el nostre projecte de canvi, la 3a via, la via federal i el nostre missatge de reconciliació; construïm activament l’alternativa a Espanya i ens mobilitzem des del partit i la militància en la preparació del repte polític que representen les properes eleccions municipals que se celebraran el maig del 2019.

No voldria acabar sense desitjar-vos un millor any 2018 ple de salut i treball. Un any en el que seguirem tendint la mà a aquells que vulguin el millor per Tortosa i pels seus ciutadans i ciutadanes i en el que hem de dir a aquells que ara ens menyspreen que, com nosaltres sempre fem, tinguin coratge per estendre ponts i valor per creua aquells que els tendeixen

Enric Roig Montagut
Primer Secretari del PSC de Tortosa
Portaveu a l’Ajuntament de Tortosa 
i al Consell Comarcal del Baix Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada