dimarts, 16 de gener del 2018

El PSC denuncia que el sobrecost del pont de l’Estat evidencia la mala gestió de l’obra

El PSC de Tortosa ha denunciat novament una mala gestió en la reforma del pont de l’Estat. Una reforma que els socialistes consideren que no era necessària “en la seva magnitud”. El portaveu del PSC, Enric Roig, ha criticat el sobrecost d’un 43% de l’obra. De fet, Roig ha advertit que la normativa recull que quan una obra supera el 20% del cost previst en el projecte, aquesta s’ha d’aturar, refer el projecte i tornar-se a licitar, cosa que remarca que en el cas de Tortosa no es va produir. 

En aquest punt, Roig ha carregat contra ERC per haver donat suport no només a aquesta mala gestió sinó també al PDeCAT. El portaveu socialista ha volgut recordar la sentència del cas Palau, que confirma el finançament irregular de CiU. Roig ha dit que confia que “per dignitat i vergonya” ERC trenqui el pacte amb el PDeCAT a Tortosa i també retiri el seu suport per formar govern al Consell Comarcal del Baix Ebre. 

Roig ha recordat que el projecte de reforma del pont incloïa uns bancs de fusta a les passarel·les que finalment no s’han instal·lat.

Publicat el dimarts 16 de gener de 2018 a marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada