divendres, 28 de desembre del 2018

El PSC de Tortosa reclama a Roigé que faci complir el contracte d’enllumenat


El PSC de Tortosa presentarà al ple ordinari de gener de l’Ajuntament una moció que reclama a l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, que faci complir els contractes de l’enllumenat públic i neteja. Roig ha denunciat que, quatre anys després de l’entrada en vigor del nou contracte d’enllumenat, la ciutat continua fosca. També ha dit que les avaries no es resolen en els terminis previstos, menys de 48 hores; els fanals i quadres elèctrics no es netegen mensualment; o que hi ha moltes lluminàries que no funcionen. 

Roig ha reclamat al govern municipal que faci complir el contracte d’enllumenat a l’empresa adjudicatària i apliqui les sancions que siguin oportunes. Pel que fa al contracte de neteja, Roig ha dit que cinc mesos després de la seva entrada en vigor, Tortosa continua bruta i no s’han posat en marxa moltes de les iniciatives anunciades. 

En una segona moció, el PSC insta a l’Ajuntament de Tortosa, a la Generalitat i als grups parlamentaris a donar suport als pressuposts de l’Estat per al 2019.

Publicat el divendres 28 de desembre de 2018 a Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada