divendres, 21 de desembre del 2018

Roig: “el govern no pot confondre deliberadament a la ciutadania. No estan fent una millora de la il•luminació del parc municipal, estan reparat allò que no funciona des de fa quatre mesos”

El PSC ha demanat per escrit els informes corresponents en compliment als plecs de clàusules del contracte d’enllumenat públic 


Davant d’una notícia apareguda en algun mitjà de comunicació el que el govern municipal diu que s’estan fent obres de millora de l’enllumenat a una part del parc municipal Teodor González, el PSC vol deixar clar que no es pot enganyar deliberadament a la ciutadania perquè aquestes obres no es corresponen amb una millora, sinó amb una reparació de l’enllumenat. 

Tal i com es pot veure a les fotografies que s’adjunten, una part important del Parc està a les fosques des de fa més de 3 mesos i ara el que es fa és substituir un cable per tal de que les lluminàries existents tornin a funcionar. 

Cal recordar que en el darrer ple ja es va demanar a l’alcaldessa que fes complir els contractes de recollida d’escombreries i neteja viària i d’enllumenat, en tant en quant la ciutat continua bruta i fosca, i no s’ha donat compliment a temes com el temps de resolució de les avaries, la neteja dels fanals i quadres elèctrics o els projectes tècnics. 

Per aquest motiu des del PSC s’ha anat més endavant i ja han demanat per escrit els informes d’incidències diaris, de control setmanal i de funcionament i manteniment mensuals d’acord amb el punt 3.3 de l’annex de les prescripcions tècniques del contracte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada